RukiyeOzdmr Arkadaşlar suan büyük indirimde tavsiye edeceğiniz indirim de uygun fiyatlı bebek arabaları var mı ? Destek olalım birbirimize ❤️
RukiyeOzdmr Bgmky evet orda da var ama ağır ve byük geldi bana . Hangi model sizin ki hafif mi travel mi
Meryy600 Bende bekliyeyim burda. Elele markasının Mido serisini gördüm. Kullanan var mıdır yada alan acaba?
Zehrasenleer Meryy600 ben onu aldım canımm daha kullanmadım ama cok araştırdım gittim aldım o kadar güzelki tek elle kapanıyor sürüşü cok güzel cok hafif kaymak gibi gidiyor yolda. Ve tüm parçaları cıkıp yıkananiliyor :) 7.5 kg sadece tavsiye ederim
RukiyeOzdmr Meryy600 ayyy o markayı ben de çok beğeniyorum. Komsum almış çok memnun. Ama biraz phalı geldi indirim bekliyorum 😂
Meryy600 Zehrasenleer aaa çok sevindim olumlu ve güzel yorumunuz için :) bende minyonum o yüzden tercihim hafif olması. İnşallah hayırlısıyla kullanmakta nasip olur çok teşekkürler :)
RukiyeOzdmr Zehrasenleer hariakaaa. Ne kdara aldınız 😍🥰 ben de bu özelliklere sahip arabalar istiyorum . Travel hafif
Meryy600 RukiyeOzdmr evet bende 2 hafta önce sorduğum da 2000 di. Şimdi zam gelmiş mağazaya gitmek gerek ekstra indirim var mı diye 😞
Zehrasenleer RukiyeOzdmr canım ben aldıgımda 2000di magzadan gidip aldım 1800e indirimle. Suan 2500 tl olmuş zamlanmış malesef. Bagi easfold var 2430 tlye düşmüş hepsi burada da eger bütcwn yeterse kesinlikle bagiyi öneririm :)
Meryy600 Findilifistann gerçekten hafifliği anlatıldığı kadar var mı acaba? Yani gözüm kapalı almalımıyım sizce
Findilifistann Meryy600 evet hafifliği benim için ideal ve çok pratik, eğer yakınınızda mağazası varsa görerek almanızı tavsiye ederim ben öyle yapmıştım 🤍
Meryy600 Findilifistann en yakın kadir has var oraya gideceğim inşallah indirim vardır çok teşekkür ediyorum 🌸