Melikeuurlu Arkadaşlar Effort marka lohusa pijama takımı alcam internetten ama kumaşı nasıl hiç bilmiyorum. Modelleri cok güzel ama kalitesini bilmiyorum. Alan kullanan var mı?
ExpatMom Melikeuurlu Annem bana Bone markasından almış. Kalitesi çok güzel, kalın kumaş kışlık, iç falan göstermiyor. Denk gelirse tavsiye ederim.
hazal_prensesim2021 Melikeuurlu bende effort marka aldım.penyesi güzel yumusacik tavsiye ederim canım🤗
Tugcem50 Ben aldım cok güzel tavsiye ederim gayet yumusacık 300 den 266 tl ye düşmüştü galiba ya da daha az tam hatırlayamadım uyguna gelmişti
Tugcem50 Trendyoldan effort 2405 kodu mavi renk olanı aldım ben M giyiyorum rahat olsun diye l aldım iyi oldu
MelikeKrnz Buse1996 4 lü seti o fiyata nerde buldunuz bende araştırıyorum Eker renk ama elbise mi pijama takımımı yoksa her ikisi de mi karar veremedim
Buse1996 MelikeKrnz elbise sabahlık pijama hepsi birlikte benim aldığım tam takım 4lü set diye geçiyo İnstagram lohusahamile_com sayfasından aldım normal de mağazalarda çok pahalı ve böyle 4 lü setler yok çok araştırdım en uygun bu site de
Melikeuurlu Kubrasalar instagramda lohusapijamaa sayfasında gördüm ordan alıcam büyük ihtimal fiyatları da iyi