Umudyuklu Mapleleaf Bende bunu düşünerek yatiyorum her gece sabah oluncada oh suyum gelmemiş tertemiz diyorum😅 Ne düşünüyorsunuz hanımlar ne yapabiliriz depend ile mi uyusak🤣
Mapleleaf Umudyuklu kimsede yazmamıs su gecirmeyen alezler var ama ne kadar güvenilir ki tecrübeli anneler yazsın su ne kadar geliyo depend yeter mi ki kafamda delı sorular 😄
biranneikikedi Secilygt bence gerçekten çok haklısın, napalım yani imkanımız el verdiğince temizliğimizi yapıyoruz zaten 😂
Myssr Dilara1503 bi anda baslamaz sancilar olsa bile hafif olur ve sicak su rahatlatir. Fakat genital bölgeni alamazsn 70 gun maldi göbeğimden goremedigim icin rastgele almaya calistm olmamis alamamisim 😅 bacak koltukalti kol falan agda yapcam bn genital bolgeyi bilemedm
Myssr Mapleleaf arkadasm uyuyomus cisi heldi sanmis kalkmis ayaga oyle gelmis anlamamis gitmis degismis bi dhaa gelmis annesine demis anne bu su mu diye oyle yataga yapani duymadm hic
Sedaca Myssr bende aynı oldu gec uyuyordum bır anda bır sey hıssettım dedım suyum gelecek tuvalete kostum hemen klozete oturdugum gıbı bosaldı suyum. 2 saatlık yoldan hastaneye gıttım hala geliyordu su gece 3,5 ta geldı su sabah 9 da sezaryene alındım
1prenses1prensim Dilara1503 lazer olsaniz da gebelik te tekrar killanma oluyo.cikiyo.zaten bosa gtmis olcakti doğumdan sonra yaptirirsiniz daha iyi
Myssr Mammimammi kardesim ebe takilmiyolar gercekten 😅cunku biliyolar hem gobekten alinmiyo hem de dogum planlı bisi degil
Girlpowerbabe Dilara1503 ben lazer yaptırmıştım 2 yıl önce o yüzden şükür ki çok çıkmıyor ve jiletle aldığım halde bile hiç kalınlaşmadı ince ince çıkıyor 1 hafta sürüyor çıkması.. jilet olarak Venüs kullanıyorum pembe ve mor olan altında ve üstünde jel olduğu için hiç kesmiyor görmeden de rahat rahat alıyorum o yüzden tavsiye ederim 5 dk da tertemiz oluyor doğum zamanı duşa girip kesme korkusu olmadan hemen halledebilirsiniz :)) hamilelikten sonra da lazere devam🙈
Mnk2 Dilara1503 bence son bir hafta kalasi ağda vs ile temizlen ben son haftamda epilasyon ile temizleyecegim zor oluyor gobus ten görünmüyor ama 😊