Alfabeta ozllem inşallahhh negatif cıkar senin daha sıkıntılıı 🤦♀️ Herşeyin hayırlısı olsunn ne diyelim
Azizq ozllem çok geçmiş olsun bende şuan 37 haftalık hamileyim covid 19 yakalandim hastaneye felan gitmedim kendim ilaç kulana biliyormuyum
Alfabeta Azizq covid ilaçı vermiyorlar bebeğe zararlı oldugu için ama doktoruna sor istersen doktorun duruma göre kan sulandırıcı vitamin vs verebilir
Feerihan Alfabeta 15.günde falan geldi koku aöa normale donmek için bi sebep değil çünkü 3 -ay gelmeyen bile bar yarım gelem var
[silindi] @Alfabeta merhaba birinin testi pozitif iki kisininki negatif cikmis, siz yine garanti olsun 14 gunu bekleyin bence. Rapor verip vermeme icin sonucla aile hekimliginize gidin onlar izolasyonu uzatip uzatmamaya karar veriyor demisler
[silindi] Cns_33 benim kendi doktorum da perinatalog da bebege henuz kanitlanmis bir zarara rastlanmadi dedi, ikisi de capadan prof. Ve bilimsel olarak da surekli guncel kaliyorlar yani duz muayenehane doktoru degiller
Gizem_ar ozllem bn yaptırmıştm özelde 8. Gün hiç bir belirtim yoktu ‘düşük pozitif’ çıktım yani değerlerim düşmüş ama hala pozitiftim