Buraya çok güzel şeyler paylaşmıştım isim olarak beşik olarak şuan yalnızım bebeğimi kaybettim açım çok taze ne yazacağımı ne dicegimi blmyrm hiç ama hiç iyi değilm ihmal sonucu enfeksiyon yada rahim sebebi bunlardan biri ama başımdan coook kotu seyler geçti bebeğimi defnettim eşimi Azerbaycan göreve gonderdiler bir gün sonra beş gün hastanede yattım o anlar aklımdan hicc ama hiç çıkmıyor çok şey var yazmaya kalksam okdr ağır şeyler ki bizim için 21+3gunluk erken doğum oldu bebegm de bende saglikliyken herşey yolundayken ve kaybettim benim gibi erken doğum olmak zorunda kalan ve sonra hamile kalan varmı süreç nasıl oldu 😭😭😭 benimki Cook karışık yani hastanede burda paylaşım yaptım aslında çaresizce doktorlarn düşsün ölü doğum yap sancı vercez bidaha yaparsın demeleri. En çirkin bteselli daha çok şey var bana yardımcı olur musunuz yapayalnız kaldım bebegmnn mezarı Iğdır’da ben Adana’da eşim azerbaycan da olacak canım yanıyor sürekli ağlıyorum kalbimin üstüne bı ton ağırlık var samki 😭😭😭