hulya_1919 Bebeğin deterJanlarını alıcam kızlar hangisi önerirsiniz e bebek nasıl yada memnun olduğunuz başka marka var mı
Merinosunannesii hulya_1919 şoktakini tavsiye ediyorlar valla hepsini araştırdım bunu da beğenmeyenler var tabi ne alıcam bende bilmiyorum granül de istemiyorum 🤦♀️
Duygu3437 hulya_1919 Valla her ürüne bir kulp buluyorlar deneyerek öğreniceğiz galiba bende çok düşündüm hangisi diye unibay aldım bakalım inşallah yanılmam :)
Mammimammi hulya_1919 deterjan olarak frosh yada greenclean hangisi denk gelirse onu alıyorum. Babyme nin deterjanını denemedim ama leke çıkarıcısı bir efsane.
Nur1903 Unibaby genellikle temiz içerikli ürünler listesinde yok ancak sensitive serisinde paraben parfüm hiçbir zararlı bileşen yok bebişimin kıyafetlerini green clean bulamadığım için unibaby sensitive parfümsüz ile yıkadık çok memnun kaldım 🙏🏻🙏🏻
Merinosunannesii hulya_1919 ay unuttum valla şokun kendi markası ıslak mendili de var ya sarı paketli
aysedemirucar Baby me aldm bebeksi bir kokusu var hoşuma gitti kullananlar vardr herhalde diye aldm uni baby ile arasnda kalmıstm üni baby fiyatı daha fazlaydı dedm sanki ne hepsi aynıdr herhalde 😂🤦
91ARIN91ASK hulya_1919 duru granül aldım birde bim granül aldım birde çamaşır sodası aldım mis gibi ilk cicileri yıkayıp astım Allah kullanmayı nasip etsin
Momyy91 hulya_1919 dalin granür sabun kullanıyorum hiç bir katkı maddesi yok. Mühendisin oğlu sayfasından araştırıp kendin için en uygununu seçebilirsin