Korkmazdoruk88 Ezgiiiii bir tür enfeksiyon ama korkma hamilelikte olabilir mis idrarinda belli mi peki sadece tahlilde mi cikmis
Deletedmom15257 Ezgiiiii kum tas ve enfeksiyon belirtisi cnm bende hem enfeksiyon hem kum var ondan dolayi oluyo korkma
Sakvsr Ezgiiiii canım bence antibiyotiği mutlaka kullanmalısın enfeksiyonu geçti gibi düşünebilirsin fakat daha ileri derece birşeyle karşılaşabilirsin allah korusun 😪
Ezgiiiii Deletedmom15257 enfeksiyon zaten var antibiyotik verdi ama kullnmdm sarimsak sirkyle epey azalttm ama aksam tahlil yaptrdm onlr azalms kan gozukms cok korkt.
Deletedmom15257 Ezgiiiii cnm.benimde idrarım koyu kanlı kanlıydı sabah özellikle ilk idrarda kum çıktı ama ilaç tedavisi vermedi su iç dedi 2 2 bucuk zor iciyom
Deletedmom15257 Ezgiiiii bu arada sarımsak ve sirkeyle nasil azaltin benim dr ilaç vermedi zaten 4-5 lokositti su iç dedi ama bu ara sanki gene artmış gibi
Ezgiiiii Deletedmom15257 sarimsak yedim canim yiyemesende yut bi de sirkeli limonlu balli su yaptm hemn ikisndende birer damla ictm sonra ve bikac kere yaptm sadece.bunu hemn dusmus
Esilamm Merhaba her tahlilimde benim de idrarımda kan çıkar enfeksiyonla alakalı bişey. Ben şuanda antibiyotik ve fitil kullanıyorum
Ezgiiiii Esilamm ben antibiyotik kullnamdm korktm sizde sarimsak yutun sirkeli.limonlu su icin boyle deneyin bi de
Ezgiiiii Deletedmom15257 ic dene cnm benm azaldi ilac kullnmdn kendilgnde gecmicgne gore ona bagldm sirkedensarimsaktan diye dusundm
Korkmazdoruk88 Bende den Kdu ama ben antibiyotik kullandim gecti keske kullandaydin cnm sende bebegime hic bir zarari olmadi belastaan antibiyotik diye bende korktum ama cok sukur hem bebegimde bir sıkıntı yok hemde ben daha iyiyim cok gecmis olsun cnm
Ezgiiiii Korkmazdoruk88 rabbim hepimze saglk versn evlatlrimzi hayrlsyla zamninda kucagmza alalm insallh
Aysun2834 Ezgiiiii aynı durum bende de vardı böbreklerden şüphelendi doktorum ama temiz çıktı enfeksiyon olabilir diye idrar kültürü istedi oda temiz çıktı sebebini bulamadık çok şükür herhangi bir sıkıntım ağrım vb yok