Mekselinda Ttugceeli şuan 20 haftalık hamileyim birde ilk ve 8 kilo almışım. Geri kalan aylarda kilomu ne yapacağımı bilmiyorum. Kimisi diyor ki doğumdan sonra veremezsin çok zor kimisi diyor ki doğumda gidiyor ben çok çabuk alıp veriyorum mutfağın önünden geçeyim beş kilo alabilirim resmen :) basıl besleneceğim neler yapacağım banada bilgi verir misiniz lütfennn
Ttugceeli Mekselinda kilo alıp verme bünyeyle alakalı tabi ki. İlk önce kafa da bitireceksin olayı zayıf kadınları gördükçe imreniyordum 180 boyum var neden böyle değilim diye kendi kendime çok söyleniyordum. Detoks suları filan yapmıştım. İnsan vermeye alışınca devamı geliyor zaten. 1 saat yürüyordum gelince patates kızartması yiyemiyorsun zaten😂
karabc Demircisulee valla max 10la bitirmem lazım ama zor evdeyim koronadan basıyo beni her dakka yemek bakıyorum
Emire-09 Bende 26. Haftamı doldurmak üzereyim 63 ile başladım 69 70 arası oynuyor kilom çok dikkat ediyorum ama ona rağmen maalesef alınıyor😂Bende son ayları merak ediyorum . Birden fazla hamilelik yaşayan arkadaşlar anlatırsa sevinirim😊😊