SerdaRaysel Ceydaa0101 Anka hastanesi Hasan barış hamidanoğlu na gidiyorum memnunum şuan zaten doğumum yakın inşallah
glsh-mtn Ceydaa0101 bayan değil ama Anka hastanesinde Barış bey i kesinlikle öneriyorum birde İnayet Topçuoğlu hastanesinde Murat Korkmaz ikisine de gidiyorum çok memnunum
Smyrayldrm Papatyali mrb sız tekmı gıryorusun muayenesine esinizide alıyomu acaba covid 19 dan dolayı almıyo bazı ozel hastaneler
Sewal_emirhan Ceydaa0101 anne ve bebek herhangi bi sıkıntı olmadığı sürece normal doğum taraftarı ben ilk doğumumu 2018 sayılında Yaptim nasipse bunda da sayılı günlerim kaldi
ZeynepPayam Sdakrbs deva hastanesinde gülhan vuruşkan var bende ona gidiyorum oda iyi memnunum ben ilk gebeliğimde de sezen buko doktorumda oda gayet iyi gülhan hanımın muayenesi 100 tl ikisinden birine gidebilirsin iyiler ikiside
Sdakrbs Aysemerve teşekkür ederim 😊 bende gitmeyi düşünüyorum da kızımda yurdanur hanıma gitmiştim çokta memnundum lakin özel muayenehane açtı ve fiyatı bana biraz yüksek geldi
Papatyali Kubra_kbr çok temiz bugün doğum yaptım çok memnun kaldım. Evet bazen kalabalık oluyor ama genel anlamda çok beklemiyoduk biz
Kubra_kbr Papatyali Normal mi sezaryen mi oldu , Yasemin Hanım ı bende duydum bi gitsem mi diyorum siz memnun kaldınız mı, doğumunuz rahat geçti mi