Zemirayda Mugee09 ne güzel ya maşallah ben kızım da 25 kilo almıştım 😂 bunda almamaya çalışıyorum ekmek hamur işi yemiyorum 11+3 haftalık hamileyim kilo almadım çok şükür 🤲😂
Ynr91 Mugee09 bende kendimde sıkıntı arıyorum 32 haftalık 3 kilo aldım acaba sıkıntımı var diye benimle aynı olan birileri varmış
Mugee09 Zemirayda iyi mi kötü mü çok bilemedim bende , biraz daha kilo almak isterdim açıkçası banada az geliyor ama ben bebek için dikkat ediyorum kendim için değil aslında 😊 İnsAllah sağlıcakla dogsunlarda gerisi hiç önemli değil
Mugee09 Yagmurr34 valla canım kilo almayayım diye düşünmedim hiç , öğünleri de fazla fazla yiyorum karbonhidrat ve tatlı çok tüketimiyorum bebek sağlığı için sanırım o yüzden 😊
Yagmurr34 Mugee09 ay masallqh bende cok fqzla yemiyorum yani dikkat ediyirum ama hemen kilo aliyorum sizin baya iyiymis imrendim yani size😄😄😄
Epifenomen Lina2 hamileliğim boyunca 9 kilo aldım 35 gün önce doğum yaptım 2 kilo jaldı sadece. Taştan yumusak ne varsa yedigim halde kiloya takılmayın gidiyorlar😌🙏