Rukiyeataman Kızlar 5 haftalık hamileyim daha ama sürekli kaşınıyorum karnım göğüslerim bacaklarım yırtıyorum kendimi normal miok mu çatlayacağım 😑
kader_ozol Rukiyeataman canım bende de var o bela 🙄 21 haftalık hamileyim yeni basladi daha . Dinmek bilmiyor. Tablet kullanıyorum doktorum önerdi şimdilik içip rahatliyorum. Doktoruna danışmanda fayda var
Elif-Ece2020 Rukiyeataman çok erken ben 37+4 oldum yeni kaşınmaya başladım daha çatlama falan çok erken kan tahıllı verin kesinlikle kadın Doğum ve cildiye bölümüne görünün başka bir sorun olabilir çok geçirmeden gidin bence geçmiş olsun
Moli kader_ozol kan tahlili sonucu mu verdi doktorunuz ilacı acaba benim doktorum hicbir sikayetimde ne yazıkki ilac vermiyor😔
kader_ozol Moli kan tahlili istedim ama kendisi yapmadı. Gebelik döneminde olabilir dedi tablet verdi. Bebeği kontrol etti bi sorun cıkmadı şükür ama bu gebelik kaşıntısı doğumdan sonra geçer diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum
Moli kader_ozol bende 16haftalıgım 2gündür kasıntıdan duramıyorum ama gebelikte normal diyor doktorum böyle bekliyoruz☹️
kader_ozol Moli cok kasıma yara kalıyor sonra iyileşmesi de zaman alıyor. Soguk pres yap cok kaşınan yere
Moli Elif-Ece2020 bazı doktorlar öyle genis davranıyor ki 16.haftamdayım kasıntı problemleri yasıyorum kuruluktandır devam ederse bakıcaz diyor ne kadar devam eder nasıl devam eder kısmı muallak