busranurkahraman canım aynı durum bendede var yemem gereken ne varsa tiksindim yumurta ,yoğurt,su , mandalina vb. vücudumun en çok ihtiyacı olan şeylerden tiksindim ama zorla aglasamda kussamda bir günüm mahvolsada 1.5 litre su içiyorum normal de 2.5 içmem gerekiyor akşama kadar 1.5 litre suyu anca tüketiyorum sabah zorla yumurta yiyorum eğer gün içinde bugün canım ne istiyorsa onu yiyeceğim dersem ki zararlı şeyler mesela ozaman günüm rahat geçiyor iki kez filan yaptim bunu😁 şuan biraz daha rahatım 8+4 oldum tabiki tiksindigim şeyleri yine yemekte içmekte zorlanıyorum ama o anlık kötü oluyorum sonrasında geçiyor birde günlük ayva ve ekşi elma tüketiyorum mesela su içer içmez ayva yiyorum rahatlatsin diye iyi geliyor bana dene istersen sende bende meyve suyu içmek isterdim eşim izin vermiyor malum şekerli oluyo zararlı diyor🤭 bu zamana kadar meyve suyu çikolata abur cubur hiç yemedim 1 kez makarna yedim tuttum kendimi Allah yardım eylesin hepimize sağlıklı sıhhatli yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin 🤲😍