Melisaaa16 Evet hanımlar ikiz gebeyim, farklı sebeplerden ötürü doktor değiştirmek istiyorum, ikiz olduğu için de daha çok araştırma yapıyorum, var mı benim gibi ikiz bekleyen veya tavsiyesi olan önerilerinizi bekliyorum.
Nagi-09 Melisaaa16 Özel jimerde Op.Dr.Ferhan Sönmez hocaya gidiyorum.Muayene fiyatı 200 ₺.Cok tatlı ve güleryüzlü aynı zamanda ilgili.Instagram hesabından da bakabilirsiniz.
ogrencianne35 Melisaaa16 ben doruk yıldırım da muzaffer temür a gidiyorum kendisinden çokta memnunuz arastirabilirsiniz
Kvo Pembe mavi hastanesinde Nedret Hanım çok ilgili ve bilgili bir doktor kesinlikle tavsiye ederim ama Doğum ücreti biraz fazla geldiği için ben şu an değiştirdim hayat hastanesi Naile Gökçe’ye gidiyorum ondan da memnunum ikisini de tavsiye ederim.
Tarcinimo İzmir yolu üstünde muayenehanesi, Bülent Kayhan çok bilgili ve ilgili bir doktor gözüm kapalı tavsiye ederim.
Secilsahinyavas Emre uysal kesinlikle ilgi alaka zaten ilk muayenede anlıyorsunuz ikinci gebeliğim yine kendisine gidiyorum muayene 300 TL özel hastanelerle anlaşmalı
Sedaaa1608 Özel aritmi Osmangazi hastanesi mutlu bey o kadar ilgili bir doktor daha görmedim üstelik fiyat da uygun
Hanife20 Merhaba bende 8 haftalık hamileyim doç. Dr mehmet aral atalaya gidiyorum ınstagramdanda bakabilirsiniz özel muayenesi var. çok ilgili ve hiçbir detayı atlamıyor.