Mucizem Ozgeozata ben kullanıyorum içtiğim zaman acayip midem bulanıyor nasıl kullanıyorsunuz çoğunlukla kusuyorum içince
Fdnozc Ozgeozata bana da yazdı doktor folik asiti bırak eleviti kullan dedi bende genelde ilaçlar bulantı yapar o yüzden gece yatmadan önce içiyorum
Eela Elevit te domuz jelatini var diyorlar Du ben doktora decavit içebilir miyim diye sordum ikisi de aynı olur demişti ben decavit kullandım.
dilaraserdar ben kullanıyorum, ilk başlarda alışana kadar bulantı yaptı ama şimdi sorun yok çok şükür , 10 tane kaldı sonra başka ilaç içecekmişim doktor öyle söylemişti sanırım demir takviyesi olucak
KadriyeDilek Evet banada doktorum elevit vermişti bende içinde hınzır yağı olduğunu duydum zaten midem almıyordu hiç içemedim doktorum decavit yazdı onu kullanıyorum 😏 hınzır yagı olan bişey bebeğe ne kadar yararlı olabilir ki ?
FatmaSalamBayram Ben folikasit le beraber kullanıyorum 6.haftamdan beri. Şuan 11+4üm. Sanıyorum 12.haftamda decavite geçicem. Ama bende hiç bulantı yapmadı
MeryB Bende decavit kullanıyorum. İlaca başladığımdan beri kabızlık sıkıntısı yaşıyorum. Yutarken de ayrı bi eziyet çekiyorum🙄
Ozgeozata Bayer bayisi beni aradı domuz jelatini artık kullanılmadığını söylediler ona güvenerek içiyorum yeni başladım öncesinde imom içiyordum balık yağı da vardı içinde
Betuldnz Ben ilk gittiğim doktor elevit verdi folik asit vermedi şimdiki doktorum folik asit verdi eleviti birak dedi neden dedim erken dedi Zamanı mı var acaba elevitin😔