Bebek-geliyor Gamsseee risk durumlarına göre değişir. Benim ilk zamanlar düşük riski vardı 13+5 de kanama ile gittim plasenta ön trafta ve rahim ağzında kısalık olduğunu öğrendim. Şuan 27+4 deyim. Rahim ağzında kısalık olduğu için erken doğum riski var.
Homeless20 Gamsseee 12. Haftaya kadar düşük tehlikesi 12. Haftadan sonra ise erken doğum oluyor kuzum
Gamsseee Umutluuu g 22 haftalık olcam geçen iki damla kan gördüm hastaneye gittim düşük tehliken var dendi çok şükür daha başka görmedim kan felan ama vajinamda iğne batması felan oluyo arada
Umutluuu Gamsseee seninki düşük riskini geçmiş canım erken doğum riskin var demekki. İstirahat et hiç birşey yapma. Benimde erken doğum riskim var serklajlıyım. Rabbim hepimizin bebeğini bağışlasın inşallah 🤲🏻
Gamsseee Homeless20 doktor düşük riskin var dedi benimde aklıma takıldı o sıra karantinam vardı acile gitmek zorunda kaldım salı günü karantinm bittiyo Çarşamba ya randevu aldım bakalım bu doktor ne dicek
Homeless20 Gamsseee dediğim gbi 12. Haftaya kadar düşük riaki deniliyor 12. Haftadan sonra da düşüğün adını erken doğum alıyor