yasen1 Günümüzü aldik allahin izniyle sezaryen olacagım tum hamilelerde bende saglikla kucaklayalim🤲🏻 Devlet hastanesinde dogum olacak ekg çekildim kan falan alındı korona testi olcam bide sizin hastaneleriniz ne gibi testler istedi acaba😍
E44 yasen1 bende 15 aralıkta 2. Sezeryanı olacağım ama ne testleri ister bilmiyorum benimde doğum devlette 🙄
gupsemnur yasen1 benimde 1 Aralık vermişti dün kontrolüm vardı 30 kasıma aldı şimdi pazartesi ni bekliyorum
yasen1 Oktngll yaaaa sizden ne testler istediler covid isdemislermiydi sizin haftanız kac olcak acaba
gupsemnur yasen1 bebeğin kilosu 3650 olmuş. Bir hafta 450 gr almış ondan yetişmiş artık birde benim üçüncü doğum sezeryan 30 alalım dedi
BilmemKacYilOldu yasen1 kara kas kara gözlü olurlar bu kesin orta boylu spor giymeyi seven 🙂herkese cok güvenen ve sırr verince ölüme kadar saklayan biridir cok enerjik ve cok cok acık sözlü bu avantaj da dezavantaj da oluyo 🤦🏻♀️ 🥰 ama tabiki saglıcakla doğdun bebeşiniz 😘
Lebis6 yasen1 canım sağsalim kavuşun inşallah 🥰🙏seni hatırlıyorum sende de şeker vardı sezeryan olma sebebin şekerden dolayı mı ? Bende devlet hastanesine gidiyorum daha biz 32+3 haftalığız doğum şeklini falan konuşmadık hiç siz ne zaman konuştunuz
yasen1 Lebis6 dun konustuk canim 37+5 haftaliktik dün ben sezaryan isdedim açıkçası normali yapamam diye düşünüyorum sağolsun kırmadı devlet hastanesindeki doktorumda şekeriniz nasil gidiyor bu arada ben artik olcmuyorum hatta hersey yiyorum su sıralar bebegim kilosu normal
Lebis6 yasen1 çok sevindim senin adına ya 🙏🌸 darısı bana olsun benimde en yüksek değerin 130 bu aralar diyetle devam ediyorum hala bakalım inşallah benimde geçer biran önce 🙏