Acemibalikgibi Glyhdr dövüş mü istiyorsun kımon 😅 bence de yapmamalıyım ama üstteki yorumları da oku hatamı kabul ettim zaten 😁 isim önerisi varsa alırım
Glyhdr Acemibalikgibi kavga döğüş yapacak değilim mizacimda da yok zaten. Sadece Alya yi ben de düşündüm diyip çok koyuldu sevemedim demek ne yaman çelişkidir. İnsanların özenle yavruları için uygun gördüğü isimleri bı sekilde eleştirmek hoş değil. Hatani kabul ederken bile dalga geçer gibi saygım var lolalar milalara yazmışsın. Bence senin canın sıkılmış ne yazarsam bana saldırırlar demisisn bunu bulmussun
Acemibalikgibi Mom092 tabi yaa bize Hayriye cevriye sen eylüşün annesi 😂 hayrişinannesi mi yazayım ben de 😂😂
Acemibalikgibi Merinosunannesii gözde Tek başına da güzel☺️ Damla isminden memnun musunuz damlayı da düşünmüştüm
Merinosunannesii Acemibalikgibi gözde tabiki tek başına güzel ama ayrı benim seçeceğim bir isim de olsun istedim ayrıca ismimden cok cok cok memnunum her isimde oldugu gibi bir dalga konusu oluyor damlaya damlaya göl olur damla damla aksam sana vb. Yine de ismimi çok seviyorum
nev_hena Ben sizin gibi yapmayayım kırmayayım, bazı isimler o kadar çok konuldu o kadar çok konuldu ki gına geldi. İsim yaratıcı olmalı anlamında demiyorum ama bazı isimleri koyanlara devlet maaş bağlıyor gibi o derece çok. 🤦🏻♀️
Elbet-birgun-kavusacagiz Acemibalikgibi bana ait olan çile anlamindaki cilem anneannem koymus merakinizi giderdim mi 🙄🙄🤯
Cbpinarq Acemibalikgibi Biraz saygılı olun lütfen.nasılki sizin düşüncelerinize saygı duyulmasını istiyorsanız sizde terbiye sınırını aşmayın.
Mom046 Cbpinarq Ne kastınız yaa kadın ısrarla özür diliyor keşke öyle bi benzetme yapmasaydım diyor 🤷🏽♀️
Ftss Acemibalikgibi Acemibalikgibi İşime karar vermek çok zor özellikle iki isim mi tek isim mi olsun diye çok düşündüm ama Defne Esila olarak karar verdik sanırım öyle olacak 😊
Acemibalikgibi Mom046 linç tayfa durdurulamaz 🤓 hakettim biraz da ondan sesimi çıkarmıyorum finoya alındılar haliyle 😅
babyackgz NefesDeniz ağzınıza sağlık 🙏🏻 zeynep mila mesela bizimki herkes ali ayşe beğenmek zorunda olmadığı gibi mila lina da beğenmek zorunda değil tamam ama fino ismi gibi ne demek 🤷🏻♀️ herkes istediği ismi koymakta özgür! lütfen yorum yaparken bunlara dikkat edin olur mu Acemibalikgibi
NefesDeniz babyackgz Her türlü fikre hayatın boyunca her zaman açık oldum. Herkesi dinlemeyi çok severim tartışmaya gayet açığımdır. Ama herşeyden önemlisi saygıdır. Eğer karşınızdaki insan sizin fikirlerinize saygı duymuyor ise o zaman konuşalacak paylaşılacak hiçbir şey yoktur. Herkes herşeyi beğenemez bu zaten mümkün değil ama herkes herşeye saygı duymak ve buna göre fikirlerini beyaz etmek zorundadır. Yavrunuz adı ile yaşasın maşallah 🧿🌸
[silindi] 34_21_23 bunu cidden soruyormusunuz? Ayse ismi ne kadar islami bir isimse eva da o kadar berrak bir sekilde hristiyan ismi yani binlerce yilin bilgisi, temel tarih
Acemibalikgibi Merinosunannesii ben yağmurla Betül Nisa arasında kaldım de yağmur çamur hamur falan diyo kuzenler nedir bu isim çürütme furyası zaten zor buluyoruz 😂