Busegul35 HappyMom zaten tansıyon sıkıntısı var azcık tuza bıle hasretim neyse sağlıklı olsun bebişim razıyım zamanında doğarız inşaallah ben tuzsuz yemeyede razıyım 🤷🏻♀️🤦🏻♀️🤲🏻🐣👶🏻🤰🏻
Aryam-15-15 HappyMom pastorize süt yasak ama bi cogmuz Günlk süt bulmayrouz mesla bn gunlük sut bulamiyorum o yuzden icemyorum hazir süte alp icmek istemiyorum siz nasl yapiyorsnuz
Kuzey61 Dilara8228 Al benden de o kadar valla 🙈lahana kapuska, havuç tarator, ıspanak ve son olarakta brokoli üstelik hamileliğim kötü geçiyor bulantılarım olduğu halde 🙈🤣
Dilara8228 Kuzey61 benimde ama burnumda tütüyorlar dün karnabahar haşladim kendime esim diyor o yaptığın yemeği ben yemem bende dedim sanki sana yaptim 😂😂😂
Kuzey61 Dilara8228 🤣🤣🤣🤣 bizim bebişler bildiğin vegan olacak bence 🙈 ilk oğlumda sürekli et, sakatat aşerdim oğlumla öyle şimdi sofrada et yoksa yemek yok mu diyor 🤣🤣🤣🤣🤣
Dilara8228 Kuzey61 anasına çeker hic et sevmem 🤦♀️ çok güzel birsey valla benimkilere yedirebilene hediye vercem o derece 😂😂
iremserhat HappyMom normalde eve kola sokmam ama bu hamileliğimde deli gibi kola içiyorum engel olamıyorum kendime 🙈 bide canım sosis cok istiyo 😔 gerisi önemli degil
iremserhat Bide mide bulantılarım yüzünden tuzlu cok yiyorum herseyi tuzlayıp yiyorum yoksa yiyemiyorum