Zeynep-aa Kasaptan siyah et aldıktan sonra onu sucuk yaptırırsanız işlem görmeden yiyebilirsiniz. Markette hazır satılan sucuk salam sosisler için geçerli bence bu denilen
Gamzeliii77 HappyMom evet kesinlikle bende hep bu tarz yiyecekler yedim ve kolestrolum yuksek cikti dikkat ediyorum simdi
gamzemom kızlar sucuk derken nasıl yani maketten aldıgımız sucugu yemememiz mi lazım yani anlamadım ?
funda84 gamzemom aynen canım markettekileri yeme …çok canın istiyorsa güvendiğin bir kasaba yaptır.Şarküteri ürünlerini doktorlar önermiyor.
Sibelezgi gamzemom mesela bazi kasaplarlarda el yapimi satiliyor.onlar guneste kurutuyor.fabrikasyonlar isil islem goruyor o manada herhalde.bende araba el yapimi yiyorum ama nadiren ..
Caglacolak5237 HappyMom hepsinden yiyorum ve yedim de çok şükür hiç birşey olmadı tamam sağlıklı diyemem ama çalışan bir anneyim eve gelip yemek yapma fırsatım olmuyor gücüm de olmuyor maalesef 🤷🏻♀️.
CnnTpc Caglacolak5237 valla ben de yiyorum yeme alışkanlığımı hiç değiştirmedim. Umarım sonradan sıkıntı çıkmaz 😔
Mom046 HappyMom Bu başlık ilalebet sabit kalmalı bence. Çünkü ciddi anlamda bu içerik adına hergün postlar açılıyor
Lalihhhh Elisabeth001 doktorunuza sorun yinede yemeden ama ilk 3 ayda önerilmiyor diye biliyorum sonraki zamanda doktor izin verirse yeniyor.
zenan8 Elisabeth001 ciğer özellikle hamileliğin ilk üç ayında çok zararlıymış . Diğer aylarda da az yemek şartıyla yiyebilirmişiz.
angels_-mom Bende malesef patates kızartmasını çok severek yiyorum ve sucuk arada sırada yiyiyorum canım istiyor umarım birşey olmaz😋
acrmelek Fatmamilay ya ysakmış o galiba geçen bir yerde okumuştum çiğ şeyleri önermiyorlar bakteri açısından sanırım öylede severim ki 😂
Zeynoveannesi SeymaK ohooo onun neresi zararlı ya abartmasınlar ya ben az önce yedim 😂 yağlı diyedir o 😂😂🤦🏻♀️az attım yağını bişicik olmaz 😂
UmaysMom SeymaK yağlı ve tuzlu diye yazdım öyle 🙈 zaten yasakların hepsine uymaya kalksam aç kalırım ben 🙄😅😅 hele ilk 3 ay deli gibi tuzlu şeyler turşular yedim hep 🤷🏻♀️