sevval_3108 Kızlar 2 gündür çok kötüyüm bu öksürük yüzünden geceleri hiç uyutmuyor neler yapabilirim neler yaptınız bu durumlarda. Yardımcı olursanız çok sevinirim
koala06 sevval_3108 1 tatlı kaşığı bal ve 1 çay kaşığı ucuyla toz zencefili karıştırıp yiyorum başta biraz yakıyor ama sonrasında çok çok rahatlıyorum tavsiye ederim 🤗
eftelya1 sevval_3108 siyah turp al içini oy altını delmemeye dikkat et içine bal koy bi tabağın içine koy oda sıcaklığında dursun birkaç saat sonra tabağa suyu akacak o Sudan günde bikaç kez iç tabağa suyu akmazsa içindeki bal sulanmış olur ondan ye iki tatlı kaşığı kadar boğmaca öksürüğünü bile biz bununla geçirdik
Glysrcn sevval_3108 sarımsağı ezip üzerine zeytinyağı döküyosunuz ve ayağınızın altına sürüyorsunuz öksürük için daha dün akşam öğrendim kendim uygulamadım öksürüğüm yok ama çok tutulan bir tarifmiş denemekten zarar gelmez
Baobap sevval_3108 ben faranjitim maalesef ve her sene aylarca öksürüyorum. Bana iyi gelen, gecelerimi zehir etmeyen tek çözüm sıcak suya limon sıkıp içmek oldu. Son günlerde bal da koyuyorum içine. Hatta şu an içiyorum😊 hemen denemenizi tavsiye ederim. Birde pastil işe yaradı. Septisil marka karadutlu.
Baobap sevval_3108 burda önemli olan limon. Pekmezi suya atmayın bence. Pek hoş olmaz. Limon ve sıcak su.
EceEgemen sevval_3108 cnm boza iç bozanın öksürüğe çok iyi geldiğini duydum İnternetten araştıravilirsin ayrıca hamileler içinde çok faydalıymış
Adonis01 sevval_3108 Geçmiş olsun , Ilık hatta sıcağa yakın bir su bardağı suya bir çay kaşığı bal biraz da limon sıkıp içerseniz çok iyi gelecektir 🙏 Geçen hafta öksürükten uyuyamıyordum , bunu yapınca hemen kesiyordu , umarım sizde de işe yarar 🙏🌸
Yesilimmm sevval_3108 zencefil elma ayva tarcın bal ıhlamur kaynatıp içerdim ben ama hamilelıkte hıc kullanmadım herahngı bi sıkıntı verirmi bilmıyorm
Vilmavebambam Ekran görüntüsü eklemeyi beceremedim. İnstagram’ da @diyetisyenmelda bugün bir öksürük iksiri önermiş. Ona bakabilirsiniz.