Beety26 Testime bakarmisiz kizlar. Az once yaptim damlatdim 4 5 tane kirmizular irerlemeyince kirip atdim 5 dakka gecti bunu gordm.ama 15 16 aydit hic boyle gormedim hep kirip atardjm
mercimeginanne Beety26 4-5 damla fazla. 5 dakikadan sonra çıkan test yanıltıcı olabilir. Yada kırarken bi renklenme olmuş olabilir. Sen kan ver bence garanti olsun
Beety26 Elbet-birgun-kavusacagiz nasil yukleyim ben bence yukledim neden olmamiski ozaman dogru yapmamisim
Elbet-birgun-kavusacagiz Beety26 google hizli resim yaz ordan yukle sonra alt tarafta cikan linki kopyala buraya yapistir
Elbet-birgun-kavusacagiz Beety26 bu cizgi ne kadar sure sonra cikti. Bidahakine 3veya 4 damla damlatin
Kelebekk92 Bidaha test yapın teste göre damla sayisini damlatin 5 dk bekleyebilirsiniz 5 dk yi gecince sayilmaz
Elbet-birgun-kavusacagiz Beety26 5 dk icinde ciktiysa hamilesiniz. Suan tekrarlayin testi ama bu sfer kirip ayirmayin testi kendi haline birakin
Beety26 aytennyilmzz catlatmanin 20.gunu Ara sira karnimda hafif agri girir cikirti 4 5 gundur Bernde 19.gunu bekledim catlamnin. Cu ki 4 5 aydir catlamanin 19.gunu adet olurum hep
Beety26 Elbet-birgun-kavusacagiz yarin ilk idraa yapicam. InsAllah cikar. Ben en cokta kaynanam icin gebe kalmak istiyorum benim eltimin 8 il cocuk olmamism kaynanam 72 yasi da. Onla 8 yil dr ..dr gezmis yazik. Hemde cokkk hayatda zorluklar cekmis. Simdide benimle dr dr geziyor onun icin Allaga yalvariyorumki o kadina yaziki gelsin acisin o kadina
Elbet-birgun-kavusacagiz Beety26 hakkinda hayirlisi olsun canm nerelisin sen yazma seklin bi degisik geldi😊