- Düzenlendi
https://www.instagram.com/p/CH46FJagRZ3/?
12 taksit 4600TL diyor nasıl sizce fiyatı😍 almalı mıyım? Bir beşik zaten var bizim odamız için. Bebişim büyüyünce montessori yataklardan mı alsam direk.
https://www.instagram.com/p/CH46FJagRZ3/?
12 taksit 4600TL diyor nasıl sizce fiyatı😍 almalı mıyım? Bir beşik zaten var bizim odamız için. Bebişim büyüyünce montessori yataklardan mı alsam direk.
Itssoelif sayfa açılmadı bende ama benim fikrim büyüyünce ona alman
en sonunda ekleyebildim sayfayı😅😅😅
Itssoelif Bunun benzeri Pierre Cardinde görmüştüm ve almak istedim ama sonra renginin kullanım için iyi olmayacağını düşündüm 😊
Ayriyetten odanızda bebek için beşik var bir daha beşikli almayın bence oda yapın bebeğinize ben öyle yapıcam Allah izin verirse 😊
Çok oda aradım hala arıyorum ama bulamıyorum Ikeadan ya da özel yapım tek tek alıcam parçalarını beyaz sade modern bir oda yapmak hayalim yatak olarak da tam karyola ya da montisseri modellerinden almak inşaAllah 🤗
Bence sizde öyle yapın yaşından sonra yatağına yatar 😊😊
Itssoelif biz oğlum 1 yaşında iken 2 kişilik genç odası yaptırdık daha kullanışlı oldu kardeşi de geliyor şimdi beşik varsa ileriye dönük almak daha karlı
Biz de çilek odasından aldık büyüyen beşiklerden aldık en azından 1 yaşında falan artık yatırmaya başlarım yanımıza da küçük beşik aldık katlanır
Itssoelif Bende bu konuda çok kararsızım aslında bebek odası alsam kullanılmayacak yani 1 yaşına kadar benim odamda yatacak boşuna süs olarak duracak hele o büyüyen beşikleri hiç sevmiyorum montessorri yatak hoşuma gidiyor boşuna kullanılmayan bişey alıp masraf yapmak mantıksız geliyor ama insan bi yandan da hevesleniyor tabi
Itssoelif model güzel bende
bende bu modeli düşünüyorum kız erkek hangisi olsa kullanır uzun süreli çocuk odası gibi değil ağır ve şık
Itssoelif bende yatak odama park yatak alıcam o yüzden odasını genç bebeden normal takım almayı düşünüyorum beşiksiz. Şimdi montesori alsam 2 yıl sonra içine yeni yatak almak lazım diye düşündüm boşa masraf ondan bu modele karar verdim direk
Itssoelif ben şimdi almayı düşünmüyorum. Yazık günah. Başka ihtiyaçlarınız çıkar. Yatağa yatmayacak zaten odasını sonra da kurarsınız. Ayrıca çocuk zaten bır müddet yanınızda sonra da beşiğe yatıyor. Gerek yok bence
Çok teşekkür ederim tüm cevaplarınıza 😍 motessorili oda almak çoook mantıklı geldi. bebişin eşyaları için zaten dolap alacağız. sade bir mobilya seçebilirim bakayım iyice
Lawyerkadin Kadze mercimeginanne Ebrumihrimah Hayalizlerim Beyziikoo cgelmas Balonnnnn Basakgul Selinbam Aynurr16 Beyziikoo
Anne18 Mizgin2020