Itssoelif Bunun benzeri Pierre Cardinde görmüştüm ve almak istedim ama sonra renginin kullanım için iyi olmayacağını düşündüm 😊
Ayriyetten odanızda bebek için beşik var bir daha beşikli almayın bence oda yapın bebeğinize ben öyle yapıcam Allah izin verirse 😊
Çok oda aradım hala arıyorum ama bulamıyorum Ikeadan ya da özel yapım tek tek alıcam parçalarını beyaz sade modern bir oda yapmak hayalim yatak olarak da tam karyola ya da montisseri modellerinden almak inşaAllah 🤗
Bence sizde öyle yapın yaşından sonra yatağına yatar 😊😊

Itssoelif beşiğiniz varsa bu paraya daha güzel bir oda alabilirsiniz o beşikler okadar kullanışlı değil

Itssoelif çok da güzelmiş 😊ben oda aldım canım çnkü dolap falan da ihtiyaç bize gerekliydi ben caploonba dan odayı 6000 e aldım bu da uygunmuş

Itssoelif biz oğlum 1 yaşında iken 2 kişilik genç odası yaptırdık daha kullanışlı oldu kardeşi de geliyor şimdi beşik varsa ileriye dönük almak daha karlı

Biz de çilek odasından aldık büyüyen beşiklerden aldık en azından 1 yaşında falan artık yatırmaya başlarım yanımıza da küçük beşik aldık katlanır

Itssoelif Bende bu konuda çok kararsızım aslında bebek odası alsam kullanılmayacak yani 1 yaşına kadar benim odamda yatacak boşuna süs olarak duracak hele o büyüyen beşikleri hiç sevmiyorum montessorri yatak hoşuma gidiyor boşuna kullanılmayan bişey alıp masraf yapmak mantıksız geliyor ama insan bi yandan da hevesleniyor tabi

Itssoelif bende yatak odama park yatak alıcam o yüzden odasını genç bebeden normal takım almayı düşünüyorum beşiksiz. Şimdi montesori alsam 2 yıl sonra içine yeni yatak almak lazım diye düşündüm boşa masraf ondan bu modele karar verdim direk

Itssoelif tavsiyem büyüyünce Montessori alman:) ben uygun die ikeadan karyola alkaitim birde yorgan dolabı koydum almasaydim keşke pişman oldum karyolaya mecbur büyüyünce artık:) o dönemler gelince güzel şeyler çıkıyor görüyorsun pisman oluyorsun park beşiği varsa acele etme derim

Itssoelif ben şimdi almayı düşünmüyorum. Yazık günah. Başka ihtiyaçlarınız çıkar. Yatağa yatmayacak zaten odasını sonra da kurarsınız. Ayrıca çocuk zaten bır müddet yanınızda sonra da beşiğe yatıyor. Gerek yok bence