akgunhatice Evet bugün tam 14 haftalığız bize yakın anneler toplaşın bakalım☺️Cinsiyeti belli olanlar var mı?
22_07_18 akgunhatice 14+4 olduk bizde cinsiyet tahmini erkek gibi gördüm dedi doktorum bir daha ki ay geldiğinde kesinleşir dedi bakalım hayırlısı olsun hakkımızda sağlıklı olsunlarda 😊
lifeofmybaby akgunhatice 14+5 olduk bugün😍 geçen hafta öğrendik kızımız olacak inşallah Allah izin verirse 💕🤲🏻
Rozalinda 13 oldum bugun ben de tam. Hatftaya cinsiyet için kontrole gidecektim ama dr belli olmayabilr yazmış:(((((
akgunhatice Edauznl Allah kolaylık versin canım benim bu gebelikte erken bitti bulantılarım çok zorlanmadım
makca Daha yeni muaneye gittim pozisyonu hiç uygun olmadığı için anlayamadı 🥺 ayın 14 randevu verdi ve o zman 17 haftalık oluyor ama dayanamayıp erken giderim galiba 😬
1incir 12+4te gitrim göstermedi 15 haftalık olduk normalde hataya gitmem gerek ama bu hafta gidebilirim dayanamayıp 😁
akgunhatice 1incir bende bu hafta gidicem bakalım kıza benziyor sanki demişti değişmez inşallah bir oğlum var
18092019ib Bizde yarın 14 haftalık oluyoruz cinsiyeti öğrenmedik gitmedim daha hastaneye 7 haftalıkken gitmiştim😀
akgunhatice 18092019ib 12 haftada gittim bende geçen hafta cinsiyet için çağırmıştı ama malum pandemi dönemi gitmedim bu hafta gidicem inşallah