Feyzaaa1 Kızlar selam benim kız biraz tembel hareketlerini çok hafif hissediyorum 26 haftalıgız bazen rahime sert vuruyor ama gün içinde hiç hissetmiyorum ne diyorsunuz bu konuya babası kılıklı olcak kesin😁😁😁
nilsmother Feyzaaa1 benimde 26+2 haftalık canım bazen Bi çakıyor yerimden oynuyorum merhaba deprem oldu sandım hatta Bi kaç kere avize ye baktım sallanıyo mu die 😅🤣bazende ha var ha yok🤦🏻♀️💕 normal yani daha düzene girmedi hareketleri 💜
Feyzaaa1 Aryaliya ay bilmiyorum niye böyleler yemek yiyip dümdüz yatmam lazım odaklanmam lazim onu hissedebilmek için ya resmen kitleniyorum ama yok yine pıt pıt yapıyo insan bi baam diye vurur acaba dedim bi sıkıntı mı var 😁
Ozgglt_ Benim kız kendi kendine sinirlenip bi geçiriyo karnıma bugün ne olduğumu şaşırdım 😂 sıçradım resmen bugün tam 23 haftalık olduk çok net bir şekilde gösterdi tepkisini 😂
Ozayy Feyzaaa1 evet nasil tekme atiyor acitiyor doguma az kaldikca heycan yapiyor yavrum 👼🏻💗 yüksek sesde çok hareketli oluyor şuan normel yani tekmesiyle uyandırıyor düşün