ezgikartal Var mi boyle bir sey yasayan? Adetimden sadece 1 gun gecti silik cizgi belli belirsiz ama akintim yumurta aki gibi ve yapiskan ustelik bu ayi sadece 1 gun degerlendirebildik
Busraaa5 ezgikartal evet benimde öyleydi adetim 2 gün geçince test yaptım ve çok silik çıktı şuan 12 haftam bitti gebeyim. İnşallah sizde güzel sonuçlar alırsınız 🙏🏻 Bi kan testi verin derim
ilknurana ezgikartal Bikaç gün daha bekleyip testi yineleyin bence. Silik de olsa vardır diyorlar genelde gönlünüzce olsun ☺️
Tugceasel_ ezgikartal bir kaç gün ara ile testi yenileyin bu süreçte dikkat edin kendinize bende böyle öğrenmiştim sonra umursamadım yokdur diye adetim 1 hafta geçince tekrar yaptım net kırmızı çizgi vardı şimdi 21 haftalık olduk bile çok şükür 🤲🏻
Elifyusra ezgikartal canım hamilesin bence yoksa hiç silik çıkmaz gebelik testi benimde aynı oldu şu an 14 haftalık gebeyim
ezgikartal Busraaa5 keske resim yuklemeyi bilsem resimde bile goremesseniz oyle bir silik cizgi cunku
ezgikartal Tugceasel_ allah saglikla dogmasini nasip etsin. Gecen ay kimyasal gecirmistim simdi boyle silik cizgiler cikinca insan korkuyor
Elifyusra ezgikartal eğer ilk gebeliğinse ve çok merak ediyorsan erken gebelik testini al orda daha net çıkıyor