ikizgebe Y_T bende pcos hastasıyım adetim zaten düzensizdi bebekle uyuşmuyo ama doktorlar adetimi ciddiye almıyolar düzensiz olduğu için , çok geç yumurtlamışsın dedi bi doktorum
Begm Y_T bende 9 haftada idim ama 7 haftalık demişti geç döllenme olmuş dedi canım cinsiyeti için de gittiğim de 18 haftada idi 17 dedi zamanla bu açık kapandı şuan haftasında ne eksik ne fazla 29 haftadayim
plnmir Y_T canım 26+2 deyim 7-8 haftaya kadar benimde hep geriden geliyor denildi. şimdi ise ileri diyorlar :) takma kafana bişey olmaz
MinikMucizeninAnnesi Benimde öyle 7+5 olmam gerekirken 5+3 üm şuan geç döllenme olduğundan dolayı öyle ilerleyen haftalarda zaten bu aranın genelde kapandığını söyledi doktorum ☺️
Y_T MinikMucizeninAnnesi ben cok korkuyorum inkiwaf etmemisenden gelen haftaya muayine edicek doktor kalp atiyormu diye 6haftaya gun aldim
d-b_2019 MinikMucizeninAnnesi geç döllenme yaşamışsınız sormak istediğim test ne zaman pozitif cıktı adetime 2 gün var 2 gun once testim negatif cikti bugun yaptim yine negatif cikti adetim cok düzensiz 4 aydır o yüzden geç döllenme olmuş olabilirmi ki diye düşünüyorum idrar testi yada kan testi ne zaman pozitif sonuç verdi
MinikMucizeninAnnesi Y_T hayır aralığın ilk haftası randevum kalp atışı için o zaman gidicez suan çok etken keseyi geçen hafta gördüm ☺️
MinikMucizeninAnnesi d-b_2019 benim adetim 3 gün geçmişken kan testinde de idrar testinde de negatif çıkmıştı. Gecikmem 9 gün olduğunda çok silik çizgi vardı ☺️
d-b_2019 MinikMucizeninAnnesi o zaman hala bi ümit var demekki allahın izniyle bu defa hamileyimdir inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
MinikMucizeninAnnesi Zulfiye_22 bizde 4+5 hastalıkken gördük minicik düğme kadardı kesem ☺️ Ulaşacağım bi yer varsa atabilirim usg görüntüsünü
Y_T Zulfiye_22 bendede 4.0mm gs-22mm bucur yazilmiw 8+6 olmali ama 5+0 aslinda olan bende merak ediyorum normalmi