Hnfth iremglr14_14 mrbbbb bn 36+1de gittim 2900dedi yarın kontrolum var 37+3olacagiz 7aralikta doğum için gün aldım 2.sezeryanim olacak ins
Rmeysa_1661 Cer92- elle yapılıyor doktor iki parmağına jel sürüyor korkma kendini kasma dkaşka sürmüyor zaten 🤗
Esil- Anurbasgem günümüz aynı🥰 normal mi düşünüyorsun bende cuma günü gidicem kontrole tam 38.haftam olmus olucak belki açılmam olur diye hazırlıklı gidicem ama hiçbişey hissetmiyorum🙄
Bersa-0509 Huzurluyuvam çatı muayenesine gittiğimde normal muayenede olucam belki o zaman söyler canım suanlik birşey demedi ama banada normal doğum zor gibi gözüküyor bebişlerimiz kilolu malum🤔
Huzurluyuvam Bersa-0509 sağlıklı şekilde bebeğimizi kucağımıza alalım inşallah ta benimde 38 de belli olacak galiba
Edizinannesii gupsemnur bende 37+2 de gittiğimde 3600 du 4 e kadar doğurursun haftaya bidaha bakalım dedi şuan 38+2 yim perşembe kontrolüm var bakalım başına ne dicek
Denizkubra Babyy1S ben dun oldm cati muayenesi 35.2 iken musait çatın dedi bebegmde donmustu en son hâlâ da asagida bası
Bersa-0509 Huzurluyuvam hiii anladım canım her doktorun ayrı bir bilgisi var bizimkine 48 cm dedi doktorumuz