Arkadaşlar merhaba ben burda ikinci kez katılıyorum ilk kızımı 14/09/2018de Yalova uzmanlar hastahanesinde kucağıma aldım çok kötü bir doğum süreci geçirdim meşhur şeyler yaşandı akşama Nisan geldi Dr ye söyledim sancin varsa gel yoksa bekle dedi bende gitmek istemedim sonra gece yarısı suyum geldi sonra kalktım duş aldım namaz kıldım Meryem Ana otunu suya koydum ve hastaheneye gittik ve gittiğimizde ben öyle çok Ağrı çekmiyordum sonra ebe bı baktı 7 cm açıklık var dedi hemen doğuma alıyoruz dedi sabah aktı buçuk falandi gittiğimizde suyumu patlattı işte o zaman dayanılmayacak ağrılar başladı sonra ben dr yi istedim Dr geldi beni masaya çıkardılar ve ikon dediler canım çok yandı panik oldum çünkü 40+3 du ve hala da beklemiyordum doğumu çok korktum o anda panik atak krizi geçirdim ve Dr ye ebeye tekme attım bağırdım masadan kalktım kolumdakini çekip attım Dr ye beni öldürüyorsunuz böyle doğum olmaz dedim sezeryan istiyorum dedim oda kızım bebeğin kafası gözüküyor üç kez ikin bitecek dedi ben ağladım sonra bana ebe yardım etti hadi üç kez ikin dedi seni bayıltalim dediler üç kez ikindim sonra çocuk riske girdi galiba Dr çığlık attı anestezi uzmanı gelsin dedi gekdi damar yolu acti sonrasını hatırlamıyorum saat 10 45 gözümü bı açtım buz gibi bir oda ve ben öldüm diye düşünüyorum eşim cenaze almaya gekdi diye o kadar panik olmuşum bunları yazıyorum ama korkun diye değil panik olup ne kendinizi ne çocuğunuzu riske atmayın sonrası çok daha kotu gecti çok hırpalanmısim her yerim ağrıyor doğru dürüst çocuğu emzriremedim sarılık oldu iki ay ayağa kalkamadım çok fazla dikişin vardı heo agkadim sonra bir daha aska çocuk dedim kızım tam bir buçuk yaşına geldi ve korunurken bir kaza yaşadık ertesi gün hapı içtim hemen ona rağmen yine hamile kaldım ama hiç istemedim kızım küçüktü ben doğum korkusunu atamadım ağla ağla canım çıktı üç ay sadece ağladım kimseye demedim hamileyim diye sonra 38 haftalik oldum aynindr ye gittim yine o bana ilk doğum da senij panik atak olduğunu bilmiyordum bilsem asla normal yaptırmazdim dedi sonra ben bunda sezeryan istiyorum dedim yok dedi yapamam kabuk edemem isteğe bağlı olur onun da ücreti yüksek sen bunu doğurursun çünkü ilk kızım 4100 doğdu bu 3000 idi ben korkuyorum dedim hicbiyi davranmadi bana 38 haftalik Ken yalnız kaldım sonra eşimle tekrar Dr arayisina girdik ve Gemlik te bir dr ye kabul ettirdim durumumu sonra bana ertesi güne gün verdi yani 18/11/2020 sabah erken gittik açtım.esim ben ve kızım başka kimsemiz yok dogumhaneye gir dediler ben ne eşimle ne kızımla vedalasmadim çünkü odaya geçeriz eşyaları koyup öyle gideriz falan diye düşünüyordum neyse oraya gittim önlük giydim serum taktılar yaptırdılar sonra saat 11 de Dr gelecekti ben yatarken serum aldığım için karnım gaz doldu ebe geldi sonra takayım dedi bende lavabo ya gideyim karnım şişti dedim sosa boşalır sonda takacağım dedi uyusunca taksaniz dedim oda ameliyathane erkeklerin var onların yanında takmami istemezsin dedi bende tamam dedim bı anda taktı hiç Ağrı hissetmedim sinek bile daha çok acıtır sonra doktor un ismini söylediler gekdi diye beni bir heyecan bastı sonra hemen beni sedyeye alıp üzerime yeşil örtüler örtüp koridora çıkardılar eşim ve kızım ordaydi daha iki yaşında anne iyi misin dedi ben başladım agkamya sonra ameliyathaneye gittik ve anestezi uzmanı eğil dedi bende bir yastık verdiler onun üzerine eğildim yine sinek ısırığndan az bı aci ki öncesinde pamuk ile siliyor sırtınızi buz gibi o bile daha çok irkilip acıtıyor sonra yatırdılar Dr geldi ve bez fakika içinde kızım kucagimdaydu ne Ağrı ne sizi ne mide bulantısı sadece kızımı çekerken az bı kalbim sıkıştı onu da başımda elimi tutan biri ebe diğeri anestezi uzmanı ona söyledim seruma birşey sıktı bitti gitti ve kızım bütün odayı inletti ebe temizleyip getirdi nasıl güzel nasıl tatlı aynı ablası gibi elini yüzüme elledi anında sustu benim gozyasi pıt eve aldı babasına götürdü odaya gittik iki ağlayan çocuk veben😂😂😂 bacaklarımi hissetmiyorum yattık kizimi emzirdim sütun hemen geldi sonra akşam yürüyüş için kaldırdılar normal doğum da daha zor kalmıştım sonra lavaboya gittim hiç Ağrı hissetmedim yine normal doğum da daha kotuydum besincide gitmiştim lavaboya sonra ara sıra kalk yürü dediler ama sancı vardı çok kalkamadım sabah Dr ye dedim Ağrı olmamasi kazım dedi hiçbir sıkıntı yok dedi gazdır dedi taburcu olduk ebe geldik ama hala sancı var bugün kontrol vardı meğer ben kum döküyormusum o yüzden böyleymiş sezeryan sancısı değilmiş ve hala gaz varmış onu duydum içim.rahat etti kızlar kısacası ben kimseyi korkutmak üzmek istemem eğer benim gibi panik atak falan varsa ve çocuğunuzun kilosu fazla ise hiç riske etmeyin kendinizi sezeryan da bir doğum şekli ve gayet kolay oluyor ben çok memnunum en azından doğum sonrası iyiyim uzun oldu ama ben yazmak istedim karşılaştırın diye sormak istediklerinizi sorun