AylinIlerKaar 35+5 haftalık iken 2715 kg 47 cm boyu idi.şuan 36+3 olduk.pazartesi tekrar kontrolümüz var.💙💙
EsraDndar Ceyda tabıkı gelmıuordu ıcınde kayboluyordu ama 9 sene önce prematüre kıyafetlerı falanda böyle kolay bulunmuyordu 😂
Zeze03 Bnm 33 haftada 2850 gr 46 cm di şimdi 35 kaç olduk bakalım bidakşnde 36 da gitçem benimki gelişimi 3 hafta önden gidiyormuş geçen gidişimde doktor şöyleydi iki haftaydı 3 olmuş 😁🤲🏻
Zera_ER Ceyda bende 37yim 2 güne🙈 35 de 2900 dü benim🙈 Ama bazen alıyo bazen cok az alıyo ..salı günü randevum var iri bebek daha zor Allahn izniyle doğdukdan sonra her şekilde kilo alıolar ❤
TugbaLafci Zera_ER aynen canım doğumu bilmiyorum ama inan şikayet etmiyorum ama taşıması bile zor 37+5 de sezeryanla doğacak ama daha 35+3 deyim o günleri nasıl görecem bilmiyorum 🙄🤦🏻♀️
TugbaLafci Ceyda 35 haftalığım 38 le uyumlu gidiyoruz 🤗🤗 kilomuz 3300 boyumuz 51 cm 4 haziranda sezeryanla doğuracam inşallah 🤗🤗🙏🏼
Zera_ER TugbaLafci ay ben yerim o tombişi😍😍😍 bigün uyandgmda yanımda yatıo olcak diorm artk delip cıkmaya oynuo karnımı😶 Vallahi Allah yardımcın olsun güç kuvvet versin sana gercekden zormuş en sonuna gelince daha cok anladım😞 sen benden geride olmana rağmen önde gidiosn bide 😞
TugbaLafci Zera_ER amin canım 🙏🏼😘 o tombiş hayırlısıyla bi doğsaydı aynı ben canım bazen dalga geçiyorum çıkacağı deliği bulmadı göbek deliğinden çıkacak diye 😂😂😂🤪 şaka felan bi yana çok yoruluyorum ama buna da şükür Rabbim acılarını göstermesin ben dahil hiçkimseye 🙏🏼🙏🏼☺
Neslihannteo Ceyda benim oğlumda biraz büyük önden gidiyoruz 36+5 de 3600 dü boy kendi hesabima gore 50 idi pazartesi kontrolümüz var bakalim nasil oldu 🙈
deletedmom26 Ben de 2 güne 37 haftalık olacam İnşaAllah 🤗 ama karnım aşağıya çok fazla inmiş görenler Doğum yakın diyolar benim gibi karnı aşağıya inen var mı veya inince Doğum yakın mı oluyo gerçekten yaşayan veya bilgisi olan var mı 😌
Ceyda deletedmom26 evet evet benimki de aşağıda doğum belirtilerinden sayılıyomuş. Doktor bana 1 haftaya gerçekleşir dedi 🙈
Sebnem44 Ceyda takma o kadar canım sağlığı yerinde olsunda bu ultrason değerlerinin çoğuda atmaca zaten doğumdan sonra hep fark ediyor 😁😁
Zera_ER TugbaLafci amin amin cok amin🤗🙏🏻🙏🏻 Zaman öyle yada böyle geciyo ins doğum haberlermizde almak nasip olur❤ Bugünleri gülümsyerek hatrlarız .. Allah sana bağışlasın güzel evladını kucagna almayı nasip etsin sağ salim ve son zamanlardada yardımcın olsun ❤
TugbaLafci Zera_ER aynen canım zaman çok çabuk geçti 8 haftalıktım 9. Ayı ne zaman görecem diye düşünüyordum hayırlısıyla 4 haziranda doğuracam tosbak oğlum sürpriz yapıp erken gelmezse 🙏🏼🤗 Rabbim senin bebeğini de sana bağışlasın canım hayırlısıyla sağlıklı shatli kucağına almayı nasip etsin ❤❤😍😘🙏🏼🙏🏼