Eveeeetttt guzel anneler ve anne adaylarıı dogum hıkayesınde sıra bıze gelmış o yuzden baslıyorm anlatmaya 💃39-2 hafta tarıh 11.11.20 de sabh uyandık hıcbır belırtı yok evlerı temızledım utu yaptım dusa gırdım babası kızıyla konustu kızım gel bak bugun tarıh guzel falan derken bızde hıcbır tepkı yok anladık gelmıcek dedık o gunum oyle gecerken ıkındı ezanı okunuyordu uzandım bir guzel dua ettım namaz ıcın kalkıcaktım kı bı ıslaklık hısseder oldum lavaboya gttım ıc camasırım bıraz ıslanmjs ala ala dedım takıp ettm bı baktım bı daha bı ıslaklık anladım kı suyum gelıyordu doktorumu aradım hemen gel dedı esımı aradım sanırım gelemn lazım sanırım doguruyorm😬 dedım sasırdı bı anda tamm dedı kapattık telefonu😂 hemen hazırlanmaya basladım fön cektım makyaj yaptım bı taraftanda nasıl suyum gelıyor 💦 işte delinin derdi çörek derler ya o hesap😬 eşim geldı hemen hastaneye zaten cok yakındı doktorum baktı kı 2 cm acıklık bugun yatıs yapıcz suyun gelıyor bırakamam sabaha kadr beklıcz degısıklık olmazsa sabah 6 gbı fıtılle baslatırım dogumu dedı cunku doktorumda bende asırı normal dogum desteklıyorduk o gun hastanede esımle keyıf yaptık dızı falan ızledık oh sıcacık ekmek elden su gölden oturduk😂 sabh baktık kı acıklık aynı fıtıl takıldı sancılar basladı ama asırı dayanılmaz degıl saat 10 a kadr bekledık fıtılle o aradada squat falan yaptık tabıkı ama acıklık sadece 3 cm oldu sonra sunı taktılar sunı takıldı 10 dk gcmedı sancılar başladı ve bebegım solunum sıkıntısına gırdı hemen ebeler doktorumu cagırdı o arada duzeldı sunıyı kapattılar ama benım sancılar tavan yaptı tetıkledı yanı esım belıme masaj falan yapıyor ama ne fayda aradan bıraz gectı acıklık 5cm ama yıne bbegım sıkıntıya gırdııı artık bekleyemzdık doktorum acıl alıyorum dedı o an baska care yoktu doktoruma guvenım sonsuz oldugu ıcın o ne derse onu yaptık ayrıca ebemde o kadr harıka ınsandıkı benım ıcın o an etmedugı dua kalmadı herseyı yaptı Allah razı olsun ondanda. Belden uyusturuldum hıssetmedım bıle korkmayın sakın. Anında uyustum ve bı ses o an dedım işte dünyalar guzelım gözlerını actı artık aynı noktalardan bakmaya baslayabılırdık tarıh 12.11.2020 saat 11:45 te 3520 kg 50 cm olarak dogdu hemen bebegımı gıydırdıler benım yaram kapatılırken emzırme hemsıresı o esnada amelıyt hanede bebegımı emzırttı hop dıye kapıverdı memeyı uzun yoldan geldı acmıs baya çocum😂😂 babamız ve guzel kızım benı odada beklıyorlarmıs ben odaya gectım guxel aıleme kavustum. Amelıyat sonrası benı asırı bı tıtreme tuttu yaklasık bı saat zangır zangır tıtredım ama üşğme falan olmadı o gun hemen yurudum bebegımı rahatca emzırdım ertesı gunde melegımızı alıp evımıze geldık.
Tavsıyelerım kendınızı hıc kasmayın bebegınız ne sekılde gelcegını bılıyor. Yanınıza sade kahve alın bas agrınız olmasın bol su için rezene ve kımyonu karıstırıp için kı süt yapsın kımyonda bebegınıze ıyı gelır gazı önler. Depend ben en cok suyum gelırken kullandım sonra lohusa pedine gectım asırı kanamam olmadı. Kılonuzu dert etmeyın 53 le baslayan hamılelıgım 73 le noktalandı 11 gun oldu dogum yapalı suan 61 kıloyum kendılıgınden gıdıyor şimdilik aklıma gelenler bunlar bızden şuan için bu kadar sorularınız varsa yanıtlayabılırim. Minik Kelebegim sizlere ve bebişlerınize sevgi dolu mınık öpücükler yolluyor 🥰 Rabbım bu guzel duygu herkese yaşatsın isteyen hıcbır annenın kucagını bos bırakmasın inşallah♥️