Brmnbk https://www.suwen.com.tr/p/mina-maskulen-pijama-takimi-siyah-baskili-sh21135660b911-2725 kızlar suwenden bu pijama takımını begendim kalıbı nasıl alıp kullanan var mı?
Kubraeva Brmnbk ben aldim desenleri farkli evde giyemeye bi kactane hastaneyede iki tane aldim cokta sevdim
Selinnna Ben kullanıyorum bu takımlarım kalıpları bedene oluyor kendi bedenini alabilirsin ama gecelikleri büyük oluyor 😌
Vira1 Lohusa için olur mu acaba? Bedeni küçük gibi ben 57 kiloyum. 4,5 aylık hamileyim. Doğum sonrası için s mi m mi almalıyım? Yardımcı olursan sevinirim 😊 Selinnna
Selinnna Vira1 canım o zaman m al hem dogumdan sonra daha rahat edersin ben normalde S giyiyorum ama hamileyken M tercih ettim cünkü cokta fark etmiyor cünkü
momteacher Vira1 bende suwenden aldım ama viskon karışımlı olan takımlardan aldım, çok aşırı rahat çok beğendim, doğumda kullancam inşallah
Fsn26 Ben de suwenden aldım hem gecelik hem pijama tarzı. Normal bedenim m ama l aldım. L tabi şu an büyük duruyor ama doğum zamanı ancak olacağını düşünüyorum.
ayshoo kesinlikle kendi bedeninizden büyük alın kalıpları küçük ve çekiyor ben pek memnun kalmadın malesef pentiden bakabilirsiniz ordan aldığım her üründen memnun kaldım