Ceydaakgul 12+5 haftalık hamileyim özellıkle şu 1 haftadır her gün başım ağrıyor bu normal mi acaba kimisi suyu az iciyosundur diyor kendimden korkmaya başladım acaba normal mi bu dönemde baş ağrısı tecrübeli anneler varsa lütfen beni aydınlatabilir mi :(
Mega123 Ceydaakgul Doktorunuza mutlaka danışın geçmiş olsun. Baş ağrısı normalde de oluyor ama siz yine de doktorunuza söyleyin.
Hemsiremom Ceydaakgul aynıyız 12+5 benim de bazen oluyor baş ağrılarım bi şey yapmıyorum yatıyorum sadece
058elf Ceydaakgul benimde 15 haftalıkken başladı baş ağrım doktora söyledim ağrıdıkça parol içebilirsn dedi ara ara geliyo sanırım bu dönemlerde oluyo
Busra34ybg Ceydaakgul bende fazlasıyla yasıyorum canım limon falan sıkıp içiyorum azaltıyor sürekli ilaç içmek istemiyorum 2 günde bir tutuyor başım
Merimex Ceydaakgul ben yaşadım beş gün geçmedi gece şiddetlendi hep agliyordum uyuyamiyordum :((( şimdi 19+4 bı sıkıntımız yok:)
Ceydaakgul Nolucak bu böyle o zaman hanımlar :( 2 akşamda bi turuyo en geç hapta kullanamiyoruz haliyle zamanla geçmesini bekliycez o zaman :(