neslii35 Kızlar böbreklerimde büyüme ve 5 mm’lik taş mevcut geçen haftada ağrısı olmuştu acile gittik bebeğin durumu çok şükür iyi fakat böbrek için bir şey yapamadılar serum verdiler rahatlatsın diye acısı geçti. Ama şu iki gündür dayanılmayacak şekilde acı çekiyorum kusuyorum sol tarafım batıyor sürekli yarın hastaneye gidicem fakat bu durumu yaşamış bana ne yapmam gerektiğiyle ilgili fikir verebilecek olan var mı ? 😔
MiniKaya neslii35 canm ben çektm o taş sancısını 🤦🏻♀️ Evde ev yapımı yoğurt varsa onun yeşil suyunu iç sabahları aç karna bir çay bardağı iki günde ağrımı kesti 🤲🏼
Haticeada neslii35 canm böbrek büyüme ben yattım hastaneden yeni çıktım 4gun çektim dayanılmaz acı sol taraf batıyor sonra özele gittim bana.toz yazdı detaylı ultrason girdim şuan iyim çok şükür
Selinnna neslii35 canım bende cektim 3 gün serum da bir işe yaramadı yapabilecegin tek sey su ve limonlu içmek ama sürekli iç ben öyle düşürdüm sürekli iç sürekli idrara cık birde doktorum sıcak su torbası koy demişti beline parol etki etmiyor ama yinede içebilirsin ☺️ Gecmiş olsunn
Brce2020- neslii35 canım bende iki gün hastanede yattım böbrek büyümesinden dolayı aynı agrı aynı hafta tekrar oldu bi gün daha yattım parol serum verip Yolladı bana da ilerlerse stent takıcaz dedi evde. Parol iç benim sana burda yapabileceğim bisey yok dedi ama nasıl bi ağrı olduğunu biliyorum nefesin kesiliyo bazen Allah yardımcın olsun 🙏
neslii35 MiniKaya öyle mi bende yok ama annemlerde var ondan istiyim getirsin deniyim çok teşekkür ederim 😔
MiniKaya neslii35 ben artk stend takın diye yalvarıyodum doktor dediki takmıcam senden önce bebeği düşünmem lzm bu durum erken doğumu tetikler stend taksamda rahat etmiceksn oda canını yakıcak belki yerinden çıkıcak tekrar takıcaz falan dedi bol su içtim günde 6 tane parol içebilirsn demişti ağrı vurdukça yürüdüm o beni baya rahatlattı bide sol böbreğim ağrıyodu benim sağ tarafıma yatıyodum sol tarafımın arkasına yastık dayıyodum sanki oda rahatlatıyordu biraz
neslii35 MiniKaya doktor da bana büyüme ilerlerse stend takmak zorunda kalabiliriz dedi ama belki banada takmazlar benimde sol tarafım 😔 bana parol vermediler acaba alıp içsem oda biraz olsun rahatlatır mı ? bide sıcak tutmak için sıcak su torbası koyuyorum ben ara ara acaba o dahada azdırır mı bilgin var mı ?
fatos5 neslii35 gecmıs olsun canım benımde aynı sekılde bır hafta ne gece ne gündüz uyudugunu bılırım acısından defalarca acıle gıttım sadece parol serum takıp yolladılar. Bebek oldgu ıcın baska bısey yapılmıyor zaten. Bol bol su ıc kendını sıcak tut ayaklarını belını. Benı bunlar rahatlattı. Bıde arkadasında dedıgı gb agrım olunca parol ıcıyorum. Bebeğimiz için dayanıcaz. Cok gecmıs olsun
MiniKaya neslii35 kaçıncı haftasın canm haftan ileriyse bir sorun olmaz içebilirsin hamilelikte parol kullanılıyor zaten bana doktor sadece tek bölgeyi sıcak tutman yetmez bütün vucudunu ısıtmalısın ağrın olunca sıcak duşa gir ayaklarını belini çıkınca hemen sıcak tut bütün vücudunu ısıtmk ağrıyı dahada hafifleticek dedi
neslii35 fatos5 bende aynı şekilde gittim acile serum takıp yolladılar dediğin gibi bebek olduğu için bir şey yapamıyorlar birde ben izmir’de yaşıyorum burda aciller covid’ten dolayı çok dolu gidilcek gibide değil parol aldırdım eşime onu denicem bol su sıcak duş hepsini denicem canım çok teşekkür ederim 🙏🏻
Pembekar Çok çok çok geçmiş olsun gerçekten çok üzüldüm ilk hamileligimde yaşadım çok kötü bir ağrı rabbim kimseye vermesin çekeni kurtarsın inslaah. Bende 6. ayda stent taktılar ama çok tehlikeli bebeği kaybedebilirsin dediler ben dayanamadım için taktırdım ağrı geçti ama doğuma kadar çok ciddi Sistit yaşadım stent yüzünden. Rabbim sizinde yardımcınız olsun 🌹🌹🌹
neslii35 Pembekar Allah razı olsun çok teşekkür ederim 🙏🏻 gerçekten çok zor bir şeymiş sanırım karnım büyüdükçe dahada baskı yapıyor ilerliyor hissediyorum 😔
neslii35 MiniKaya 25 haftalığım parol kullanabilir miyim ? bunların hepsini yeni yeni öğreniyorum hepsini denicem inşallah banada iyi gelir hakkınızı helal edin valla çok teşekkür ederim 🤲🏻
Cicek33 Kaç haftalık gebesiniz? Ben 27. Haftadayım 10mm’den 15’e çıktı . Sağ böbrek , ara ara ağrım oluyor . Açıkçası stent olayı beni de korkutuyor 😔 parol içiyorum çok ağrım olursa benim sağ olduğu için sola yatmaya çalışıyorum
neslii35 Cicek33 25. haftamdayım bende giderek şiddetleniyor 😔 evet stent olayı benide korkutuyor keşke hiç gerek kalmadan tüm ağrılarımız dinse 🤲🏻 ben hamilelikte sol tarafa yatmak iyidir diye duyduğum için sola yatmaya alıştırmıştım kendimi şimdi sol tarafıma yatamıyorum daha kötü oluyor sağ tarafa yatıyorum bende 😕
MiniKaya neslii35 rica ederim inşallah iyi gelir canm evet parol kullanabilirsin hamilelikte parol ve minoset kullanılıyor
Cicek33 neslii35 inşallah ilerlemeden sağ Salim atlatırız bu süreci çok geçmiş olsun 🙏🏻💐 işte ne taraftaysa oranın tam tersine yatmak gerekiyormuş bana doktor öyle demişti
neslii35 Cicek33 bunu öğrendiğim iyi oldu acaba sorun olur mu diye düşünüyordum 🙏🏻 amiin Allahın izniyle inşallah sizede çok çok geçmiş olsun 🌸🤲🏻
Cicek33 neslii35 çok sağ olun Allah razı olsun 🙏🏻💐 yine de doktorunuza danışın ben üroloji doktoru ile takip altındayım bu arada ayda 1 ultrason çektiriyorum büyüme var mı diye
neslii35 MiniKaya amin canım çok çok teşekkür ederiim 🙏🏻 yazını okuduktan hemen sonra annemi arayıp istedim ihmal etmem kesinlikle denicem canım ☺️