Minigim20 Kizlar bugün doktor kontrolüm vardı doktorum minik bı bebek olacak gibi duruyo dedi bebeğimin daha iyi beslemek için nasıl beslenmeliyim neler yiyip içmeliyim
Wonderwoman Minigim20 avokado ye canım a101 de 5 TL falan baya en yumuşak olanı al çatalla ez üstüme 1 limon ve tuz haftada 3 kez ye
MesOz Minigim20 bazen ne yaparsan yap genetik faktorlerde devreye giriyor :) ben gunde 2 yumurta yerim peynir avakado ceviz sut tayin pekmez et meyve eksik etmem ama yine de 3 kiloyu anca gorduk 37.haftada :)
GayeGkhn Minigim20 canım kesinlikle kabak çekirdeği yemelisin protein oranı çok fazla ve günde 2 tane haşlanmış yumurta 1 bardak süt düzenli olarak yap ben o şekilde kilo aldırdım
Minigim20 Zafsim0801 canım süt olarak günlük süt mü içiyorsun bende içiyorum ama mecburen markette ki paket sütlerden
BebegimleYeniHayat_34 Bana da doktorum günde 2 adet ceviz 3,4 badem yememi peynir çeşitlerini özellikle kaşar, haftada 1-2 gün balık ve süt içmemi söyle sebze meyvede unutulmasın tabiki
pol34 Benim bebeğim haftasına göre oldukça iyi olduğunu söyledi doktorum. Ceviz, badem, meyve gün içinde acıktığımda tükettiğim şeyler. Kahvaltıda mutlaka yumurta kaşar tüketiyorum. Ekmek hamur işi şeylerden Nadiren tüketiyorum.
gamzelim2234 @Minigim20 süt, hergün iki tane muz , yulaf, kaşar , ceviz, yumurta , bulgur pilavı tüket hızlı kilo alır canım
Minigim20 MesOz sanırım benim de ondan çünkü kendim de yıllardır kilo almak için uğraşıyorum canım 40 kilo evlendim gelingimi zor taşıdım 😔
Zafsim0801 Minigim20 evet ben markettten içim süt içiyorum asla inek sütü hane doğal içemem pastörize
MesOz Minigim20 doktorun saglikli ve normal dedigi surece sen de yediklerine dikkat ettigin surece genetik faktorleri de goz ardi etme ☺️
Minigim20 Zafsim0801 anladım canım sağol bende paket süt içiyorum mecburen su süreçte güvenip açık süt alamıyorum
Minigim20 MesOz şükür bı sorun yok canım da işte bugün çok minik bı bebek olacak dedi k takıldı öyle aklıma bende elimden geleni yapacağım artık daha iyi beslenerek
Dnacar83 Minigim20 ben gunluk meyvesuyu meyveyi bol tukettim bide cikolata canim cekiyordu bebek asiri kilo almis