Aycan1998kan Temizlik yaparken birazcık genzime çamaşır suyu ve porçöz kaçtı bebeğime bişey olur mu lüften yardım edin
34_21_23 Aycan1998kan ikisini birlikte karıştırdınız mı 🙄 hamilelikte biraz şu ürünlere ara verin lütfen. Mide bulantısı baş dönmesi boğaz yanması varmı
istanbul3434 Aycan1998kan bilgim yok kimyasal temizlik urunleri asla kullanmadigim icin. Postun ustte kalsin diye yaziyorum. Belki doktor olan bir anne gorur yanit verir
[silindi] Aycan1998kan bu devirde artik porcozu birakmis olmalisiniz, camasir suyu neyse de porcoz normal adama bile cok cok zararli. Yuzeye doksen iz kaliyor, sirf zehir
[silindi] Aycan1998kan gecmis olsun cok etkilenmis degilseniz bi zarari olmayabilir ama saglik danisma hatti falan varsa netten bi bakin bilgi almaya calisin
Prensees Aycan1998kan bozma morlaını hemen telaş yapma Allah’ın ızni ile bişe olmaz bidaha dıkkat et varsa evde bir kaç kaşık yoğurt tüket geçer bogazının acısı :) bende çamaşır suyu ıle çok yakındım ara verdım
Ezolym Ben tuz ruhu bile kullandım Allahın izniyle bişey olmadı kullanırken de maske taktım.sakın çamaşır suyuyla hiçbir kimyasal maddeyi karıştrma o zöaan ölümcül sonuçlar doğurabiliryor Allah korusun.