Dila_06 Merhabalar kısa süre sonra erkek bebeğimiz olucak sünnet yaptırmayı düşünüyorum yaptırıp memnun kaldığınız doktor var mı acaba özel hastane klinik devlet fark etmez
aybkkra Dila_06 merak ettiğim için soruyorum hemen yaptırmayı doktorlar öneriyor mu acaba? Bende doğru zamanın ne zaman olacağını merak ediyorum kıyamıyorum canı acıyacak diye benimde 1 ay sonra doğacak inşallah. ☺️
Serifeisitmir Dila_06 Canim bende hemen yaptırmayı düşünüyorum ilgin tıp merkezinde arkadaşım oğlunu sünnet ettirdi bayağı memnun kaldılar bir araştır istersen
Motherhoodie Dila_06 benim oğlum yok ama geçen muayene için hastaneye gittiğimde Sincan koru hastanesinde afiş gördüm anestezi uygulamadan hemen yapılıyormuş ve çok çabuk iyileşiyormuş ne kadar erken yapılırsa o kadar hızlı iyileşiyormuş
ZEhrA_94 Dila_06 Ilgın tıp merkezi Dr Onursal YILDIZ 5 yıldızlı Bi doktor bnde 2 aylıkken yaptırdım çok menmun kaldım kalmayan yok zaten instagram dan bakabilirsin
Tucu3435 aybkkra 10 gün ile 30 gün arası ideal dedi doktor ben 1 aylıkken yaptırmayı düşünüyorum zaten yapılırken uyuyorlarmış iyileşmesi de kolay oluyormuş
Dila_06 aybkkra benim doktorum önerdi bi arkadaşım ilk hafta yaptırmış çok rahat atlatmışlar bende araştırmaya başladım