birtosbikannesi kızlar 29 haftaya yeni girdik ama nerdeyse bi haftadir falan cok hafif hissediyorum 24 haftalarda disardan belli oluyodu oynadigi ama simdi ben bile zor hissediorum böyle olan varmi aceba
Yasemin301 birtosbikannesi gecen hafta bana da oldu sanirim pozisyondan 😊 az da olsa hissediyorsaniz korkmayin sonra duzeldi benim
alenrenas1 birtosbikannesi benimde 29+5 sanki eskiden daha şiddetliydi suan cok hafif vuruyor acaba yeri daraldı diyemi rahat hareket etmiyor 🤔🤔
birtosbikannesi alenrenas1 bnmde öyle 24 25 de hareketleri dısardan belliydi ama simdi hic belli olmuyo bn zor hissediorum
Hamishemsire 29+2 benimde 1 haftadır çok azdı bugün biraz düzeldi sanki genel olarak herkesin öyle herhalde 😊
Aysel112233 Hamishemsire merhaba benimde 29 +2 deyim ayni gundeyiz ne kadar guzel.acaba dogum.tarihiniz belli mi birde sezeryan mi acaba
Hamishemsire Aysel112233 tahmin doğum tarihi Ocak sonu Şubat başı ilk gebelik olduğu için herhangi birşey söylemedi doktor Sezeryan ya da normal doğum ne olur bilmiyorum 😊
Ght 28+5im bütün gece uyuyamadım yattığımda deli gibi hareket eden cocugum kaç saat hiç etmedi nerdeyse ufak ufak biseyler oldu gibi oldu ama korktum yine de.Sabah çikolata yedim hareketlendi ama yine de hafif hafif normal demek ki canım bu haftalarda .