mrs_elisah Selam güzel anneler ve anne adayları :) Beşiğimiz için oyun park yatağı alacağız. İnternetten bakıyorum Yataş’taki ürünler hoşuma gitti. Mağazada canlı göremedik malesef ellerinde bulundurmuyorlarmış sipariş üstüne getiriyorlarmış. Haliyle bizde yatak iyi mi değil mi anlayamıyoruz. Yataştan veya farklı markadan oyun parkı yatağı alıp beğenen memnun kalan var mı?
Elfynsmr mrs_elisah yataşn kendi sitesinden sipariş vermiştik ekimde aralığa attılar üretimden aralıkta çıkıyormuş iptal ettim ve e bebek e gittim. Kraft ın visco park yatak in olan yatağını inceledim onuda yataş üretiyor zaten kraft adına ve baktım mantıklı geldi süngerden iyidir yine tavsiye ederim bebeğin omurga sağlığı için ideal
SNM1idil mrs_elisah park yatak için yataş minipo aldım çok kaliteli ve bebek için uygun bir yatak , ilk 2yıl daha sert olan tarafı 2den 4yaşa kadar diğer tarafı kullanılıyor, oyun parkı yatakları 5cm oluyor ki bana çok ince gelmişti, benim aldığım 10 cm .
Damlahtp mrs_elisah ben yurt dışında yaşıyorum türküyeden akrabalarıma baktımıştım e bebek te satılıyordu gayet güzel demişlerdi kraftın filan park yatağına uygundu ben araştırmıştım o zaman şimdi artık almaya karar verdim gene en ortopedik ve uygun fiyatlı yataşın diğer yataklar çok sünger gibi
mrs_elisah Elfynsmr teşekkürler canım inceleyeceğim :) Biz aslında yaylı yatak alacaktık fakat son anda park beşik alınca üst tabakası için ince yatak almamız gerekti.
minnie123 Elfynsmr güle güle kullanın aynısını bende aldım tanıdığım bir abla çocuğunda bu yatağı kullanmış çok tavsiye etti bebeği oldu 3 aylık yine onu kullanıyor
Elfynsmr mrs_elisah yaylı yatak sipariş etmiştim bende sonra park yatak için uygun olmadığınıda e bebekte görmüş oldum çünkü sadece 2-3 cm bi fark kalıyor bebek hareket etmeye başlayınca sıkıntı oluştururmuş yaylı yatak önerilmiyormuş çok zaten em azımdan yaşına kadar. Ben yatak konusunda takımtılıyımdır kendi yatağım içinde çok araştırma yapmıştım bu krafttan memmun kalıcağıma eminim
istanbul3434 mrs_elisah ben cok arastirdim benim park besigim yurtdisinda bi arkadasimdan gelmisti o yuzden ozel olcusu var standart yataklar olmuyo. Pukkahome’dan yaptirmaya karar verdim hem bebek icin en uygun malzemeleri kullaniyorlar hem kimyasal kullanmiyorlar hem de 3 gunde teslim dedi. Ozel olcu pahali oluyor siz web sitelerine bi bakin standart olculer icin.
mrs_elisah SNM1idil çok teşekkürler :) zaten yatak boyumuza 3 çeşit vardı bu yorumu değerlendirelim teşekkürler :)
minnie123 Elfynsmr zaten oyun parkı için yaylı yatak kullanamazdınız. Ben soruşturdum park yatağın boy ve kilo kapasitesine göre en fazla 5 cm kalınlığında tasarlanıyor oyun parkı yatakları
Bluesge mrs_elisah fillego marka lateks yatak aldım. Bence baya basarılı. Sitesinden bakabilirsin. Bu işin nirvanası wellmart ama çok pahalı.