tugbayadas LamiyaCetinkaya Ben en son 31. Haftamda gittim doktor 34. Haftada gel dedi ama sonra kac günde bir olur bilemiyorum sanırım o zaman nst falan baslaycak on günde bir falan gel diyebilir yada her hafta☺️
Arasarzu LamiyaCetinkaya 30.haftamda gittim en son 34.haftamda gelmemi istedi doktorum sonra nasıl oluyor bilmiyorum 😊
Zeyyno_ LamiyaCetinkaya 3-4haftada bir gidiyorum en son 32-35de gittim şimdi 39.haftama randevum var şu an 37haftalığız 🥰🧿🤲🤲
haziranin25i LamiyaCetinkaya şuan 30.haftamdayim bugün kontrolüm vardı 3 hafta sonra gel dedi. Fakat ben çalışan bir bayan olduğum için 32 de çalışabilir raporu olmam gerekiyor o yüzden 2 hafta sonra gel dedi..
LamiyaCetinkaya tugbayadas 30dan sonra 2 haftada bir oluyor diye okudum internette de, merak ettim kişiye göre mi oluyor, yoksa rutin böyle mi diye
DlgluSeyda LamiyaCetinkaya 30. Haftaya kadar ayda bir gidiyodum en son doktor 2 hafta sonra gel dedi bende daha az ya da fazla olabilir mi dedim. Sorun yok kendine göre ayarla 15-20 gün içinde gelebilirsin dedi bende 3 hafta sonraya randevu aldım haftaya cuma gidicem :)
Susambilge LamiyaCetinkaya hem risksiz bir gebelik geçirdiğim için hem de covid den dolayı özel hastaneye gitmeme rağmen doktorum kontrol aralıklarını minimum 3 hafta olarak ayarlıyor. 37. Haftadan sonra sıklaşacam sanırım. Aksi bir şey olduğu takdirde ararsınız gelirsiniz diyor.
Buse1996 LamiyaCetinkaya 34 hafta ya kadar 4 hafta da bir gidiyordum artık 15 günde bir çağırmaya başladı 🥰
Songuldr LamiyaCetinkaya 32.haftada gittim sonrasında 2hafta sonra gelmemi söyledi sonra 10 gün sonra sonrasında haftada bir çağırdı şu an 25inde son kontrolüm var 2 kasimdada planlı sezaryenle minik prensini kucağıma alacağım inşallah 🌸
Yasanixxxx LamiyaCetinkaya 34. Haftaya kadar ayda bir gidiyordum 34.haftadan itibaren her hafta gidiyorum suan 36 haftalıgım
Anna91 34 haftadan sonra her hafta cagiriyo doktorum normal dogum istedigim icin 40 haftaya kadar gormek istiyorum dedi su anda 38 haftamdayim bekliyorum heyecanla 😍
asra42 @LamiyaCetinkaya ben 31 haftalik gittim en son 3 hafta sonra tekrar gel dedi nst falan başlanır tahminimce😊
UrazyadaMasal 34 dlten sonra 2 haftada bir çağırıyor fakat her gittiğinde ultrasonla kontrol etmiyor ilk 2 hafta sonra gittiğinizde ntsye bağlıyorlar onun sonucunu gösteriyorsunuz sonraki iki hafta sonra ultrason nts bir arada oluyor