Ceren35 Bu gün 50 gr şeker yüklemesi yaptırdım ama sonucu pazartesiye kaldı nırmal değer kaç olmalı biliyor musunuz 136 benim şimdi sonuçlarıma baktım da biraz yüksek mi?
Sheisagirl Ceren35 ben dün yaptırdım canım 118 çıktı 130 ve üstü riskliymiş. Bu sefer 100 gr yukleniyormuş emin olmak için
Gizemgizem Ceren35 1. Saatin sonunda 140 normal diye biliyorum. Benim 191 cikmisti.. sonra 100 gramlik yapildi ve 2. 3. Saat normal ciktigi icin doktorum sorun yok dedi
Yarenimm Ceren35 benimde 50 lik yüklemede 163 çıktı yüksek dediler 100 luk yükledi 3 gun sonra normal çıktı sukur
Ceren35 Gizemgizem evet bende 140 biliyorum aslında ama emin olamadım pazartesiye kaldı yaklaşmışım da sınıra, zorlandım valla 1 saat beklerken umarım 100 gr içirmez 🙂
Gizemgizem Ceren35 diyorum ya benim 191 cikmisti o 1 hafta bana cok zor geçti yediklerime cok dikkat ettim hergun yürüdum cok sukur iyi haber aldim bence sizin yuksek degil biraz dikkar etseniz sorun cozulur dusuncesindeyim
SerapTadelenTtnc Bende yaptırdım 75 gr tokluk 153 ve üstüyse şeker var demek oluyor bende çıkmadı şeker ilk hamileliğimde vardı maalesef
Ceren35 Sagolun kizlar emin olamadim bende ama bi 100 gramligi icemeyecegim galiba dagitti beni beni biraz sanki midem de cok bulandi