Pelin093 Ftmaydn insallah bende duyarm bidahaki gittigimde 5+6da yoktu bisey ama yumurtlama günümün son gününde hamile kaldim belki ondan bilmiyorm 😔
UrazyadaMasal Pelin093 benimde o haftada yoktu kalp atışı 1 hafta sonra çağırdı eşim covit oldu karantiya girdim 8. Haftada gidebildim. O zaman duyduk kalp atisi
Pelin093 UrazyadaMasal öylemi 6 haftaya yakinmiydiniz sizde? insallah benimde bu gittigimde duyulur ya bilmiyorm kafam karisti
UrazyadaMasal Pelin093 daha küçük duyulmaz zaten dedi kesenin olmasi yeterli haftaya yine gel o zaman bakarız üsten goremezsek alttan bakarız dedi. Ama 8. Haftada gidebildim duyuldu. O zamanda üstten gerek kalmadı.
Elifmstf Pelin093 kese için 5+4te vajinal bakmıştı 6+4te kalp atışını karından duyduk. Duymadık yine vajinal bakicakti doktorum
Banu- Pelin093 merhaba, bende 5. Haftada vajinal muayene olup o şekilde kalp atışını duyduk. Ultrasonda gözükmedi kese. Ama sadece bi kere böyle oldu sonradan gözüktü.
Deletedmom15 Pelin093 bence baska bi doktora daha danisn yine kalp atimi olmazsa ve kurtaj derlerse ama 8. Haftaya kadr duyulmaya biliyo
Pelin093 Deletedmom15 tamam öyle yapicam tam 8e kadar bekleyelim diycem ama bayada belirti var bulntilrm falan basldi migde yanmam canlanmada balaslemi bilemedm