ozem selam hamisler son haftalarda bebek haftada en fazla ne kadar kilo alabilir? benim 30+5 te haftada 1300 dedi ve zayıf dedi psikolojim bozuldu 32+6 kontrol var yiyorumda sürekli ona kilo aldıracak şeyler kafaya çok taktım köfte kaşar hergun yiyorum süt muz mandalina hergun yiyorum ozamana kadar olması gereken kiloya ulaşirmi bebeğim 😖
Hira_meyren ozem bende aynı konudan sikintidayim yiyorum ama bebegimin kilosu az ve gelişimi geriden dedi bende anlamadım
haziranin25i ozem merhabalar bugün bizimde kontrolümuz vardı 30+1 olduk. Boyu 36-38 cm Kilosu 1390 gram. 4 gün geriden geliyor annesi ama endişe edilecek bir durum yok toparlanır dedi. Ki her gün yumurta peynir kaşar süt muz soda badem ceviz vs tüketmeme rağmen..
Mugee09 ozem bunun yemekle alakası ne seviyede hala çözemedim bende çok dikkat ediyorum ama bel çevresi geri çıkıyor kilosu az çıkıyor ee daha ne yiyiym bilmiyrm liste yaptım gergin takip ediyorum ne yedigime içtiğime yine aynı durumdayız 🤷bende anlamadm nasıl oluyor
Semanurry ozem canım her insanın her bebeğin bünyesi farklı ne kadar yesen de olmayabiliyor üzme kendini sen Allahın izniyle herşey yoluna girer bol dua et kendini yetersiz hissetme benim 31 hafta da 1700 dü 34+5 te gittim 2500 dü 35+4 üz bugün bakalım 🤷🏼♀️ ama mesela bebeğim ters şuan bende normal istiyordum sezeryan aklımda bile yoktu ama Allahın işi işte yapcak bir şey yok bol dua canım sıkma canını 💓
Busra5168 Banada önde dedi recim yapmamı söyledi. Ama ben çok tahin pekmez yemiştim ekmekle ondan sonra böyle oldum şimdi de yemiyorum acıkıyorum ama kendimi tutuyorum
Hira_meyren Tubii0552 bende de canim geçen haftadan doktorum iki hafta geriden geliyor dedi bebek 27 haftalıkken 900 Gr di tekrar çağırdı gelişim olmazsa renkli ultrasona gonderecem.dedi baakalim bende çok canim sıkıldı ilk kez geldi basima şimdi obriks gibi yemek yiyorum bakalım bide dinlenmeye özen gosteriyorum
AyGC Offf offf benimki de iki hafta önden gidiyor ve 24.haftada 900 gram olmuş. Suyu da fazla dedi doktor ben de endişe ediyorum
Tubii0552 Hira_meyren inşallah alır bebişlerimiz kilo bende girdim o ulturasyona bi sıkıntı çıkmadı sadece iki hafta geride kilosu 33+6. Haftadayız 31le uyumlu 😣
aysedemirucar Kızlar ben de bugün devlet hastanesine gittim doktor hepi topu 51 saniye anca baktı doğru düzgün çocuğu bile göremedim ona rağmen kgsi 1500 diyo boyu posu zaten Yok en son 23 haftalıkken özele gitmiştim o zaman kgsu 520gramdi beş haftada bir kg alır mı bebek ya sastm kaldm ben kendim 23 haftalıkken 57 kgydm şimdi 60 kiloyum normal mi haftaya şeker yüklemesi yaptrcm yaptrmamistm henüz ama dedm ne olur ne olmaz ama devletteki doktora güvenmedm
Tubii0552 Hira_meyren dropler e girdim bebeğin kan akışına vs filan bakılıyormuş bende pek bilmiyorm valla 😅
Merveturksoy ozem hiç kafana takma canim ultrason yanılabiliyor içini rahat tut boya gore hesapliyor kiloyu ultrason cihazi benim bebeğim 3 hafta ilerideydi 28 hafta da 1740 di kilosu bana neler demediler down sendromlu dediler 2 li 3 lü taramalar yaptılar bir şey çıkmadı gebelik şekeri dediler ondan bebek iri dediler hicbir şey çıkmadı gebelik şekeri de çıkmadı 40 haftaya kadar normal doğum bekledim benimkinin kafa 36 cm 😂 kanala girmedi 14 saat sonunda mecburi sezeryan oldum 4 kilo 55 cm doğurdum. Ama doktora göre 5 kiloya yakın doğar demişti yani doğduğunda inan boyu kilosu farklı cikiyr
Bir_Prenses_Annesi ozem Bizde 30+1 olduk buqün 28+3′te 1500 kiloyduk ultrasonda 30+5 cıktık önden qidiomus böle qiderse hem sezeryan olabilirsin hemde erken doqum olabilir dedi 🙄bakalım önümüzdeki hafta ne dicek doktor 🤔
ozlem-06atli ozem Canım fındık,ceviz,ballı süt,müsli bebeğe çok kilo aldırıyor. Ben 36+3 günlük hamileyim. 3 gün önce kontrolüm vardı oğlum 3000 gr olmuş 😊