haticeD08 Hducjsks Benim de ilk gebeliğimde 5. Ya da 6. Haftamda olmuştu ama kahverengiydi. Doktor normal demişti. Ama takipte olmakta fayda var.
Deryayurt Hducjsks bana doktorum kanamanın rengi önemli kırmızı değilse korkma demişti senin kırmızıymış bence bi doktora görün yerleşme dersede için rahat eder
Bsrlmnemr Hducjsks bence hemen doktoruna git sonuçta sıkıntılı bi durum olmasa bile ihmal edilecek bi durumda hiç değil.
Benefit Hducjsks benimde 6+5 te önce 2 3 damla kırmızı sonra simsiyah pıhtı gelmişti ama herhangi agrım mağrımyoktu korkudan gitmiştik hastaneye ama yerleşme kanamasıymış yinede görünmende fayda var için rahat olur
Ydgrshn Yerlesme kanamadir devam ederse doktorunla goruş hamilelikte kırmızı kan tehlikeli olabiliyor.Saglicakla kucagina. Alirsn insallh bebegini
Hducjsks Ydgrshn nokta kadr cok az ama yine korktum devam etmiyor da gelmedi sabah dan beri yarin sbaah doktora gidicem randevum var suan dinleniyorum dün baaya is gordum ondan olabilrimi
Hducjsks Deryayurt insallah bisey yoktur yarın doktora gidice mm sabah dun de isden dolayi baya yoruldun ondan galiba
Ydgrshn Hducjsks olabilir canm zaten devam etmiyormus yarin da doktora gitcekmissin korkulcak birsey yoktur insallah rahat ol.devam ederse sıkıntı
Mimozaa00 Hducjsks Benimde öyle olduğunda doktora gittiğimde düşük yaptığımı söylemişti.. kimyasal gebelikmiş..
Deryayurt Hducjsks ondan da olabilir ağrın falan yoksa korkma yarın gitcekmişsin zaten rabbim korusun evlatlarımızı
Hducjsks Benefit yok da gelmedi bisey insallah olmaz bugun dinledim su ictim bol bol insallah bisey olmamistir
Tugcekkkkk Hducjsks bende de oldu ama benim hala çok çok az da olsa arada bir geliyor. Aşırı olmadıkça sorun yok dedi doktorum. İstirahat önerdi