Ttugbatrn Merhaba kızlar ♥️ Bugün 32+3 olduk oğluşumla😍 Kendim için yapmış olduğum alışverişimi paylaşmak istedim sizlere de fikir olur 🤗 Alışverişimde almadıklarım da oldu elbette ama onları ihtiyaç halinde almayı düşünüyorum🤗
Adeviye Ttugbatrn canım üstüne doğumdan sonrası için kalın bir şeyler al bu kısa gecelikle çok gezmemeye çalış üşürsün gaz yapar hemen sen de hasta olursun insan doğumdan sonra üşüdüğünü fark etmiyor
Ttugbatrn Alfabeta gümüşe alerjim olduğu için gümüş kapak almadım onun yerine bunu tercih ettim yakın arkadaşlarımın memnuniyeti ve tavsiyesi üzerine aldım ama nasıl olduğunu kendim deneyimleyip göreceğim 🤷🏼♀️
Ttugbatrn MiranEfeninannesi hepsi ayrı ayrı aslında takım yaptım kendimce🤷🏼♀️🙈 Çok teşekkür ederim 😍
Hadibakalim bende my cey kalkan aldim ama 3 gun anca kullanabildim..egilip kalkarken icinden sut dökülüyor ustunu batiyor..gogus pedi kullaniyorum..ama yara fln olursa yine kalkana gececegim
Ttugbatrn Hadibakalim Herkesin deneyimi farklı oluyor sanırım inşallah kullandığımda memnun kalırım 😊
Ttugbatrn Adeviye hastaneler sıcak olduğu için pijamaları ince tercih ettim canım ama ekstradan tabiki kalın hırka da koyacağım
Adeviye Ttugbatrn ben de aynısını düşünmüştüm hiç de dikkat etmemişim omuzlarım tutuldu terliyorsun lohusa olduğun için o da üşütüyor sıcak diye çok da ince giyinme gerçekten insan üşüdüğünü lohusayken fark etmiyor
Ysmncylncpc Ttugbatrn ya bende senin gibi yaptım ince aldım. 3 takım. Annem kızdı. Ocakta doğumum. İnş hastalanmayız.
Hadibakalim kalin şal,hirka,corap koymanizi tavsiye ederim sezeryan olacaksaniz nescafe banyo havlusu ekstra banyo yaparken giyebileceginiz bi terlik biberon
Ttugbatrn Hadibakalim hırka ve çorap koyacağım tabiki doğum şeklim henüz belli değil ama kahve içemediğim için koymayacağım :) biberon da alacağım yanıma bebiş için hazırladıklarım arasında zaten :)
Ttugbatrn Adeviye evet haklısın canım bakalım hırkam yeleğim çorabım patiğim herşey hazırlıklı gidicem inşallah üşütmeden sağlıcakla çıkarız 🙏🏻