Buketg13 Dgull ben çok çok seviyorum narı hamilelikten önce de yiyordum hamileliğimde de yiyorum günlük bir kase yiyorum henüz kötü bir şeyi ile karşılaşmadım
[silindi] Dgull valla pek yemezken ayila bayila yer oldum ama bi hurafeler postunda yok elledigin yerlerde bebekte leke olur falan diyip beni gerdiler ya 😄 esimde asla sakince ayiklayamayacagi icin ben eldiven takip soyacagim yine
Goncikim Dgull nar suyu plesentada oluşabilecek riskleri onarıp düzeltiyor.. yenmesi gereken bir meyve
Eczmery123 Dgull ben her gün yiyorum. Çok canım çekiyor. 16haftalık olacağım. Çok şükür bir sıkıntı olmadı. Gayet sağlıklı bir gebelik geçiriyorum
Dgull ssuleeyuce [silindi] Buketg13 arkadaslar çok hurafelere inanan bi insan değilim 🤩 ayıklayacak adamda var erken doğum riskşm var nette gezerken rahim duvarını kalınlaştıran yiyecekler yazdığımda karşıma nar çıktı forumdada görmüştüm nar zararlı diye. O yüzden bi sorayım deneyimlerinizi alayım istedim 🥰 çok teşekkür ederim 😇😇😇
ssuleeyuce Hamilelikte yenmesi gereken meyveler arasinda nar. Kimileri kan sulandirdigi icin yenilmez denoliyor ama bolmiyorum sanirim en dogru cevabi doktorlar verir Ama tabiki hersey gibi fazlasi zarar olabilir.
[silindi] Dgull yok yok bence de yiyin zaten antioksidan miktari bu kadar olan bi besin varken bi de mevsimiyken yemezsek ayip olur bence 👻
Epifenomen Dgull hamileyken nar suyu içtim haftada iki kere dozunu kaçırmadığınız sürece sıkıntı olacağını sanmıyorum
Haticeyuce31 Dgull yenir canim ama fazla değil kani sulandirir derler bide yerken elini bir yere surme leke olur derler ne kadar doğrudur bilemem tabi
Dgull Haticeyuce31 valla serklajlıyım bebeğimin kesesi dikişe inmiş yatıyorum wc harici kalkmam yasak 🙏🙏🙏 çok teşekkür ederim 😇