eda2408 Mizgin2020 ne kadar süredir bebek istiyorsunuz olmuyor ve tedavi nr aşamada ablacım bunlar önemli
Mizgin2020 eda2408 vala abla 13 aydır deniyoruz bu ayda olmadı galiba yarın adet tarihim bugün de test yaptm negatif çıktı bı kere klomen kullandım bu ayda Letrasan hap 2.5 mg olandan kullandım suanlik bu kadar cannim
nur816 afrasil ben de erken menopozdan dolayı gittim kendim de merak edip yaptırmak istiyordum ama devlette yapılmıyor sanıyordum. Doktorum amh da istedi ama başka labarotuvara gittiği için 10 günde çıktı sonucum. Ücret de ödemedim. Sonucum çıkmadan başka hastanede Ankara’da Zübeyde hanimda doktorum tekrar istemiş yapıldı ama hâlâ onlineda onay bekleniyor yazıyor. Bu esnada diğer hastanedi çıktı amh 7.15 siz de varsa başka devlet Hastanesi’ne ve araştırma hastanelerine sorun
afrasil nur816 bulunduğum yerde devlet yapmıyor canim özel yapıyor . Ben yumurta takibi yaptırmıştım sorun görülmedi adet olmada da sorun yok ama yinede vereyim diyorum amh testi
Zeynep5353 afrasil anladim cqnım burda ben devlette yaptirdim özel çok isteyince orda olmamasi olmadi şmdi
Mizgin2020 Zeynep5353 yok canım yumurta geliştirici çatlatma iğnesi verdi doktor asilama yapılmadı canım
Zeynep5353 Mizgin2020 çatlatma ignesiyle olmuyosa aşilamaya geçmesi gerek bende 8 ay klomen kullandm çok hiç çatlatma vermedi bana somra o doktrı biraktm başaka doktora geçtim şmdi o aşilama ve tüp bebek yapıcak hangisi uygunsa
nur816 afrasil kötü olmuş gerçekten pahalı da bı test sorun görünmüyorsa iyi canım ama imkanin olduğu zaman yaptır ki için rahat etsin
afrasil nur816 canım iste hormon testi, muayene , ultrason , yumurta takibi bunlarda sorun çıkmadı tek seçenek rahim filmi ve amh filmi