Melek44 Sevilay7 dogrusunu yanlısını blmyorm ama bnce doktorlar zaten 12. Hfta yda 16 da kesin söylüyolar ve muayene paraları ztn 150 den asagı deil hemen hemen bide orayada ayrı para vermyin bence
Asliiiiiiiiii42 Sevilay7 ben 6 haftalıkken yaptırdım kesin aldım sonuç canm doğru çıktı yani 😊 erkek dedi erkek çıktı
Ceylannn Sevilay7 ben böyle şeylere inanmam doktorun bilmediğini o mu bilecek diye düşünenlerdenim ama gel gör ki yazdım ve yanlış bildi bence inanmayın
[silindi] Sevilay7 ay ne güzel bu işe mi girsem adam başı 20 liradan köşeyi dönerim zaten %50 şans var 🤣
Sevilay7 Asliiiiiiiiii42 okuyorum yorumları herkesinki mi biliyor gibi yanılma da yapabiliyo diyorlar ama bilmiyorum benim 13 haftam doldu 12 haftada doktor tahmin için erken dedi bende ısrar edince kıza benziyor gibi dedi bilmiyorum degişirmi artık bekleyecegiz
Asliiiiiiiiii42 Sevilay7 sağlıklı sıhhatli olsun cinsiyet önemli değil tabi bizimkisi sadece merak ama %85 %90 tutuyor canm
mercimeginanne Mom046 hayatta öyle bişey için 5₺ olsa bile vermem zaten doktorlar söylüyor. Bide %50 ihtimal var zaten 😂😂
Ozlem5555 Öyle ya da böyle ogrencegiz zaten cinsiyetini ki cinsiyeti belli yani birşey değişmeyecek yüzde 50 ya kız ya erkek bence acele etmeyin bir iki hafta daha bekleyebiliriz zaten 🙏☺️