Elif0 Kızlar sezeryana son 19 kaldı cok heycanlıyım ilk çocuk ne olcak ne bitecek hic bilmiyorum benim gibi bu tarihi bekleyenler var mı🙈
Mnk2 Elif0 11. 12. 2020 günüm doluyor normal olacak inşallah ama 12.12.2020 de gelecekmiş gibi hissediyorum hayırlısı olsun gün sayıyorum bende
Okaanipek Elif0 bende 11/12/2020 de sezeryan olucam ikinci Doğumum olacağı için başıma ne gelecek biliyorum ama bebeğimi kucağıma alacağım için heyecanlıyım tabiki
Derya933 Elif0 bizim de 19 gün diye görünüyor. 40. haftam tam olarak 12 Aralık 🥰 şuan normal doğum olarak gözüküyor bakalım nolcakkk🥰😁 ama yakın tarihlerde doğum yapıcaz 🌹
Eemmyy Elif0 Benimde normal doğum gözüküyor. 40.haftam 12 Aralık, inşallah o gün doğum olur. Çünkü güzel bir tarih🥰
Elif0 Mnk2 Ay aynı günlerimiz cok heycanlı Allah hayırlı sağlıklı kucagımıza almayı nasip etsin insallah🥰😍
Eda_eyrc cihangirsmom bende 10.12 de sancım gelmezse suni sancıyla normal doğum yapıcam. Ama 12.12 yi bende cok isterdim hayırlısı bakalım
Elif0 Okaanipek Aynı tarihlerde doğum yapacak olmak cok heycanlı ve moral verici inşallah hepimiz sağsalim sıkıntısız atlatırız😍
ArasMom34 Okaanipek bence en sağlıklısı öyle özel günleri herkes istediğinden aşırı yoğun oluyormuş arkadasım yapmıştı ne olacağını yaşayarak görsünler söyleyip etkilemeyeyim
cihangirsmom Elif0 37+2 oluyorum biraz erken olcak benim ki bazı risklerden dolayı beklemeyelim dedi doktorum bizde bu tarihi seçtik. insallah hepimiz sağ salim kavuşuruz bebeklerimize 🥰
Derya933 Elif0 aynen öyle ilk olacak 🥰 tecrübesiz tecrübesiz gidicem 🤭 sanki her şey çok güzel ve kolay geçecek diye hissediyorum 😁🥰
Okaanipek Elif0 ilk sezeryan çok rahattı öle anlattıkları gibi kötü biri yaşamadım ondan biraz rahatım sanırım inş hepimiz kolay atlatırız