Prensees Zahire38 doktorun ole dedıyse oledır görmüştür kız olduğunu ama kendısı bir ıhtımal yanılırım dıye net sölemez çünkü erkek olsa bellı olur dırek zaten :) bence kızın olucak
ayminaninannesi 12+5 iken doktor randevusuna giderken cikolata yeyip gittim kipır kıpırdı maşallah doktora sordum cinsiyeti dur sa bakıcaz dedi 🤭sonunda baktı yüksek ihtimal kız öle duruyor dedi 🤗🤗
ayminaninannesi Gizemburak35 cnm bende ikili tarama testi verdim testte cinsiyette belli oluyormu ki böyle yazınca merak ettim bende cuma günü sonucu alicam inşallah
Gizemburak35 ayminaninannesi bende bilmiyorum ikili taramadan once tatli yesem mi diye de dusunuyorum :)))
Unl Cns_33 yok kuzum daha belli değil 16 haftamızda randevumuz var belki söyler ama burada 19 20 haftalarda söylüyorlarmış genel olarak canım büyük ihtimal bana da söylemeyecek
Eda24 Hamileyim-mutluyum tamam inşallah öğreniriz de bu posta buluşuruz 😊 valla bende heyecanlıyım sabah olmuyor sanki
Eda24 Dnacar83 Allahın verdiğini nie aldırayım kız da olsa erkekde olsa başımın üstüne Dr dan doktora degişiyo bence
ayminaninannesi Gizemburak35 ben ikili taramadan önce yemedim cnm ultrasyona girmeden önce yedim çikolatayı 🤗
Gizemburak35 ayminaninannesi hareketlerini gordun mu peki canim biz 9. Haftalikken gittik en son simdi cok merak ediyorum hareketlerini gorebilcek miyim :))