SabriyeCan Eda24 bende merak ediyorum canım çarşamba günü randevum var cinsiyeti De öğrenebilir miyim acaba 🤩
badecanisik Eda24 ilk çocugumda doktorum 9haftalıkken kız demişti ailene söyleme ama dedi siz bilin dedi 12haftalıkkende kesin kız söyleyebilirsiniz dedi🥰
Anne54 SabriyeCan muhakkak tahminde bulunur bana tam o vakitte erkek tahmin etti 1 ay sonra pipi gördük 😂
Hamileyim-mutluyum Eda24 Ayy ben de yarın gideceğim birbirimize haber edelim öğrenince çok jeyecanlıyım çikolata vişne suyu vs.aldım yarın yemek için😂😂😂
ogrencianne35 Gigy bizde gelecek cuma detaylı ultrasona gireceğiz hem bebegin kalbi hem ense kalınlığına bakilacagini söyledi doktorumuz inşallah bizde öğreniriz ❤😊
CerenCyln 12+3 te erkek olduğunu öğrenmiştik, değişmedi. Erkek ise daha erken öğrenilebiliyor, malum 😁
badecanisik Esmaa23 bide bazı doktorlar görsede iyice emin olmadan söylemez yanılgı payı çok yüksek oluyor küçükken kendinden eminse söyler diye düşünüyorum.
badecanisik Zahire38 yanılma payı olan doktor zatn söylemiyor çok nadir söyleyipte yanılan artık eskisi gibi değil cihazlar çok net anlaşılıyor. İkinci gebeliğimi yaşıyorum doğumda öğrenmek istiyorduk cinsiyeti bacak arasına gelince gözlerimi kapatıyordm anlamamak için ama geçen hafta doktorum sağolsun tembihlememe rağmen söyledi🤦♀️😂